Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 

Acties

NAUPAR heeft regelmatig aanbiedingen. Schijf u in voor de nieuwsbrief, volg ons op Twitter of wordt fan op Facebook. Zo bent u als eerste op de hoogte van de aanbiedingen van NAUPAR.

per pagina
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
  1. Neem uw kinderen een weekend mee voor de helft van het geld! Zo wordt het een unieke én voordelig weekend weg. Dat is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook voor hun ouders.
  2. Hemelvaart of Pinksteren op een bijzondere manier doorbrengen? Waarom niet lekker zeilen op een comfortabel zeilschip van NAUPAR in Nederland? Boek nu een lang weekend met Hemelvaart of Pinksteren.
  3. Bent u een gepassioneerde blogger of vlogger? En heeft u minimaal 1000 volgers? Profiteer dan van deze gave actie en vaar gratis mee aan boord van de Abel Tasman.
  4. All inclusive actie
  5. Bent u vrij om op elk moment te gaan zeilen? Plan dan uw vaartocht buiten het hoogseizoen en boek een tocht voor deze winter óf het voorjaar. U ontvangt dan een aantrekkelijke korting, die wel kan oplopen tot 20%! Al o...
  6. Als u onze schepen wilt huren als accommodatie, zonder er mee te varen, dan bieden wij tot wel 35% korting aan op de scheepshuur.
per pagina
5 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren