Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

NAUPAR news

Winterklussen op de klipper Bontekoe

Lelystad, 14 december 2017 - Het vaarseizoen is ten einde. De schepen van NAUPAR trekken zich terug in hun thuishaven. Maar tijd voor een winterslaap hebben ze niet. De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn in volle gang. Zo liggen bij de tweemastklipper Bontekoe de masten voor inspectie naast de boot op de kade. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Kijk mee achter de schermen van de Bontekoe.

Even voorstellen: Ingrid Schuurink, verantwoordelijk voor de meerdaagse tochten bij NAUPAR

Lelystad, 12 december 2017 – Verschillende medewerkers van NAUPAR houden zich bezig met de boekingen van tochten en arrangementen. Medewerker Ingrid Schuurink is er voor de boekingen van meerdaagse tochten: vrienden- en familieweekenden, bedrijfsuitjes en schoolkampen, Ingrid regelt het met heel veel plezier.

Zeilen vanuit je rolstoel: op de Vrijheid en de Meridiaan kan het!

Lelystad, 11 december 2017 – Een uitje plannen voor de familie of een andersoortige groep? Dat is vaak een hele uitdaging, helemaal wanneer de groep uit meerdere generaties bestaat en één of meerdere personen uit het gezelschap slecht ter been zijn en/of in een rolstoel zitten. Dit is echter geen belemmering voor een gezamenlijke groepsactiviteit op een zeilschip van NAUPAR. Tip: kijk eens naar de Meridiaan en de Vrijheid!

Marker Wadden bezoeken? Zeldzame velduilen zijn u voor!

Lelystad, 7 december 2017 – Begin vorige maand zijn er op de Marker Wadden twee velduilen gespot. Natuurmonumenten gaf destijds aan dat de vogels er al een ruime week zaten. En dat is zeker bijzonder! De zeldzame uilen staan namelijk op de lijst van bedreigde diersoorten. André Donker, boswachter bij Natuurmonumenten, vertelde op de radio wat er zo bijzonder aan deze ontdekking is.

Een relatiedag mét kinderen: op een schip van NAUPAR kan het!

Lelystad, 27 november 2017 – Bij Ajax organiseren ze regelmatig een relatiedag en dat doen ze op allerlei locaties, met of zonder kinderen. Zo zijn er op wedstrijddagen vaak ontvangsten in de Amsterdam Arena en voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – Utrecht was er zelfs een speciale Kidsdag in de Arena. In de herfstvakantie huurde Ajax voor hun relaties én hun kinderen een schip: onze majestueuze driemaster Abel Tasman. Niet zo gek, want deze grote driemaster leent zich uitstekend voor grote groepen.

De Avondrood als pakjesboot in Zwartsluis

Lelystad, 24 november 2017 – Morgenochtend rond 10.00 uur komt Sinterklaas aan in de gemeente Zwartewaterland te Overijssel. De Sint zal zijn intrede doen in het gezellige dorp Zwartsluis. Als vanzelfsprekend doet hij dit aan boord van een pakjesboot. Voor het tiende jaar op rij neemt de Avondrood deze rol op zich.

Met een groep jongeren over het IJsselmeer en de Waddenzee

Lelystad, 23 november 2017 – Al 18 keer heeft het katholieke kerkgenootschap gemeente Richterswill uit Zwitserland met de schepen van NAUPAR gevaren. Ieder jaar reist de groep af naar Nederland om met z’n allen een geweldige tijd te beleven en zo dichter bij elkaar te komen. Met name de Amalia is bij de groep geliefd en ook dit jaar stond het schip weer voor hen klaar.

Giovanna en Rory trouwden aan boord van de Abel Tasman

Lelystad, 22 november 2017 – Giovanna en Rory zochten een unieke locatie in Nederland om met elkaar in het huwelijk te treden. Hun liefde voor het water (en voor elkaar) bracht hen op het idee dit op de Abel Tasman te doen, om samen met hun gasten een écht onvergetelijke dag te beleven.

Tip: verken het Muiderslot in 360 graden!

Lelystad, 21 november 2017 – Altijd al eens een bezoek willen brengen aan het eeuwenoude Muiderslot, maar tot op heden nog nooit gedaan? Dan hebben we goed nieuws: sinds kort is het namelijk mogelijk om dit Middeleeuwse kasteel via virtual reality te beleven! Zet de VR-bril op en u wandelt op uw gemak door het kasteel. Natuurlijk brengen de schepen van NAUPAR u ook in ‘real life’ naar dit in 1296 gebouwde pareltje.

Uitgelicht: de historische Westhaven op Urk!

Lelystad, 17 november 2017 – Een fijn zandstrand, gratis parkeren, twee sanitaire gebouwen op de kade, dichtbij Duitsland… De Westhaven op Urk is een geliefde haven. Hiervandaan varen de schepen van NAUPAR onder andere naar Enkhuizen, Lelystad en Kampen. De haven heeft sinds maart dit jaar nieuwe steigers met stroom- en watervoorzieningen. Een ideale plek om tijdens de vaartocht te stoppen en/of te overnachten!

© Developed by CommerceLab