Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

NAUPAR news

Tripsuggestie: bezoek SAIL en de Marinedagen in Den Helder!

Lelystad, 23 juni 2017 – Altijd al interesse gehad in de Koninklijke Marine? Bezoek dan op 23, 24 en 25 juni de gratis toegankelijke officiële open dagen (Marinedagen) in Den Helder. Ook dit jaar belooft het weer een groot spektakel te worden; de organisatie verwacht meer dan 150.000 bezoekers! En pak ook gelijk het spectaculaire SAIL Den Helder mee!

NAUPAR ‘wandelt’ trend tegemoet: wandelen en zeilen

Lelystad, 22 juni 2017 – Onderzoek* heeft uitgewezen dat steeds meer mensen wandelen. Met name in de zomervakantie is dit veruit de populairste activiteit. NAUPAR heeft deze trend omgezet tot een nieuw arrangement: Wandelen en zeilen. “Met dit arrangement wordt de zeiltocht gecombineerd met een wandeltocht”, legt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR, uit. “Men wandelt bijvoorbeeld van Hoorn naar Enkhuizen. Het zeilschip dient als accommodatie en brengt hen weer terug naar Hoorn.”

NAUPAR vertaalt behoeften van de klant naar all-inclusive arrangementen

Lelystad, 21 juni 2017 – Zowel bedrijven als particulieren zoeken steeds vaker naar luxe all-inclusive bestemmingen en activiteiten. “Om deze wens voor beide doelgroepen te vervullen, hebben we twee passende arrangementen samengesteld”, licht Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR, toe. “Voor de bedrijven hebben we een 2-daags arrangement ontwikkeld en particulieren kunnen een weekend all-inclusive genieten.” 

NAUPAR blikt terug op succesvolle Hanzedagen

Lelystad, 19 juni 2017 – Het weer zat mee, oude tijden herleefden en vele (internationale) bezoekers stapten aan boord van de authentieke schepen van NAUPAR. Het nautische bedrijf blikt terug op een succesvolle editie van de Hanzedagen, die van 15 tot en met 18 juni in Kampen plaatsvonden.

School- en jeugdgroepen profiteren van aantrekkelijke vroegboekkorting en omboekgarantie

Lelystad, 16 juni 2017 – Nederlandse scholen en jongerengroepen kiezen steeds vaker voor reisorganisaties die begrijpen dat zij met een budget moeten werken. NAUPAR springt hierop in door een vroegboekkorting met omboekgarantie beschikbaar te stellen. “Wij snappen dat het budget per persoon een grote rol speelt bij deze groepen”, licht Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR, toe. “Ook is het lastig om van tevoren te bepalen hoeveel deelnemers er in 2018 mee gaan, mocht het aantal personen veranderen, dan mag men kosteloos omboeken."

NAUPAR biedt voordelige kinderkorting

Lelystad, 14 juni 2017 – Populair in 2017 zijn de familievakanties; vakanties met ouders, grootouders en (klein)kinderen. Ook wel Multigeneratie vakanties genoemd. “Juist vanwege deze trend hebben wij een speciale kinderkorting geïntroduceerd”, vertelt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR. “Gaat men een weekend varen met de hele familie, dan mogen kinderen voor de helft van het geld mee.”

Tripsuggestie: bezoek de Dijkmarkt in Enkhuizen!

Lelystad, 13 juni 2017 – In de zomer wordt de maandelijkse koopzondag in Enkhuizen aangevuld met de zogenoemde ‘Dijkmarkt’; een sfeervolle markt waar tussen 11.00 en 17.00 uur de leukste kraampjes te vinden zijn. Kleding, antiek en boeken… Er is voor ieder wat wils. Kortom: een ideale tussenstop voor uw (reeds geboekte) zeiltocht!

NAUPAR kijkt uit naar Hanzedagen

Lelystad/Kampen, 12 juni 2017 - Van 15 tot en met 18 juni vinden de Internationale Hanzedagen plaats in Kampen. Organisaties en bedrijven kunnen er netwerken, er is een economisch programma en bezoekers kunnen er genieten van kunst, cultuur en gezelligheid. Tijdens dit unieke evenement biedt NAUPAR bezoekers de gelegenheid om aan boord van een traditioneel zeilschip te stappen.

NAUPAR verbindt tijdens Hanzedagen

Lelystad/Kampen, 9 juni 2017– De 37-ste editie van de Hanzedagen vindt van 15 tot en met 18 juni plaats in Kampen. Tijdens het evenement, waar meer dan 300.000 bezoekers worden verwacht, speelt NAUPAR een belangrijke rol. ‘Water verbindt. Aan boord van onze schepen kunnen mensen de Hanzedagen op een unieke manier beleven’, aldus Pouwel Slurink, directeur van het nautische bedrijf.

De ideale teambuildingsdag: bootcamp met NAUPAR!

Lelystad, 7 juni 2017 – De laatste jaren is de bootcamp uitgegroeid tot een populaire vrijetijdsbesteding. NAUPAR haakt hierop in en combineert deze groepstraining in haar arrangement ‘Bootcamp en zeilen’ met een vaartocht op het IJsselmeer en Markermeer. “Het is een perfecte combinatie tussen actie en ontspanning”, licht Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR, toe. “Bedrijven krijgen zo in één klap de ideale teambuildingsdag voorgeschoteld.”

© Developed by CommerceLab