Terug naar resultaten

Barbecueën met het prachtige Amsterdam als decor

Stap aan boord van een van onze mooie authentieke zeilschepen en maak een ontspannen tocht over het Amsterdamse IJ, terwijl u geniet van een uitgebreide barbecue aan boord.

Wat zijn de hoogtepunten van dit arrangement?

 • De skyline van Amsterdam als decor
 • Uitgebreide barbecue aan boord
 • Ontspannen borrelen en bijpraten
 • Genieten van ondergaande zon

Havens

Opstaphaven
Amsterdam

Barbecue op het water

Met de prachtige skyline van Amsterdam als decor, gaat u gezellig barbecueën en borrelen aan dek. Terwijl de kok de smakelijkste gerechten bereidt, kunt u onder het genot van een drankje bijpraten met uw gasten. Eten aan boord van een schip smaakt op de een of andere manier altijd lekker, maar een barbecue aan dek maakt uw vaartocht nog net iets zonniger!

Wat vindt u langs het IJ?

Langs het Amsterdamse IJ is een mooie mix te bewonderen van prachtige historische panden en ultramoderne gebouwen. Het EYE Filminstituut Nederland is het opvallendst. Ook het ’s avonds prachtig verlichte Muziekgebouw aan ’t IJ en Wetenschapsmuseum NEMO zijn echte eyecatchers. De Openbare Bibliotheek, het Conservatorium van Amsterdam en het Lloyd Hotel zijn eveneens schitterende bouwwerken en passen perfect in het Amsterdamse havendecor. En natuurlijk draagt de bedrijvigheid op het water ook bij aan een prettige sfeer! Misschien vaart er wel een imposant cruiseschip of een heus vliegdekschip voorbij…

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
 1. Unieke ervaring

  Geplaatst op

  Unieke beleving met de collega's. Een overheerlijke barbecuemaaltijd, een bijzondere locatie en een goed gezelschap; niets te klagen!

  Jordy
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.