Borrelen en dineren op het water

's Avonds ontspannen borrelen en de drukte van alle dag vergeten. Ontwijk de files en verruil de weg voor het water. Aan het eind van de middag komt u aan boord van een zeilschip en vaart u uit voor een gezellige avond; lekker eten, drinken en genieten!

Havens

Opstaphaven
Enkhuizen
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Stavoren

Deze keer staat u eens niet in de file! U ontwijkt de verkeersdrukte en komt tegen het eind van de middag aan boord van een traditioneel zeilschip. Tijd voor een ontspannen tocht op het IJsselmeer. Wat een ruimte en vrijheid vindt u hier! Een ondergaande zon, lekker eten en drinken en midden op het water samen zijn.

Het zeilschip is een perfecte locatie om met uw collega’s, relaties of met uw vrienden en familie samen te borrelen en dineren. Even weg met zijn allen en lekker genieten. Als het schip op een rustig plekje voor anker gaat, wordt er een heerlijke buffet voor u klaar gezet.

Na het diner geniet u met een lekker drankje aan het dek nog even na. In het voor- en najaar biedt de ondergaande zon een prachtig schouwspel. Wat een ontspannen maar toch gezellige sfeer! Dan is het tijd om weer koers te zetten richting de haven, waar het schip rond 20.00 uur weer aanmeert.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
 1. Bedankt NAUPAR!

  Geplaatst op

  Gezellig met de collega's een hapje eten en wat lekkers drinken... Maar dan helemaal anders! Op een prachtig zeilschip welteverstaan. Het was een bijzondere dag en een onvergetelijke ervaring. Bedankt NAUPAR!

  Chantal
 2. Perfect zeilweer

  Geplaatst op

  We waren een tijdje geleden bij NAUPAR. Deze reis was elke seconde genieten. We hadden ook geluk om tegelijkertijd van de wind en zon te genieten. Zeilen in de beste omstandigheden.

  Anoniem
 3. Zeer tevreden

  Geplaatst op

  Met het bedrijfsuitje, in ons geval op de Stedemaeght, waren we meer dan tevreden. Goede service, een geweldig schip en perfect weer - Beter kon niet

  Tilda M.
 4. Succesvolle reis

  Geplaatst op

  Wij zijn een bedrijf uit Rheine en hebben gekozen voor een dagtocht op een zeilschip bij NAUPAR vanwege de nabijheid van Nederland. Mijn collega, die bezig was met de planning, had absoluut de juiste neus! We zullen graag weer komen

  Judith Wolff
 5. Leuk uitje met collega's

  Geplaatst op

  Dit was een beregezellig uitje! Met mijn collega's genoten van het varen en uiteraard ook van de lekkere hapjes en drankjes.

  Anoniem
 6. Tot zover het mooiste bedrijfsuitje

  Geplaatst op

  We mochten een dag en een avond genieten op een prachtig zeilschip. Het weer en het uitzicht waren fantastisch, het eten was erg goed en het was geweldig om te kunnen praten met collega's in een informele setting. Ik zal mijn best doen om de reis volgend jaar weer op een zeilschip te maken.

  Fa. Küpfer
 7. Een volkomen nieuwe ervaring

  Geplaatst op

  We hadden nog nooit zo'n zeiltocht gemaakt. En het was absoluut een ervaring die ik op elk moment opnieuw zou kunnen doen. Alleen het weer moet wel meezitten

  Miriam
 8. Pure ontspanning

  Geplaatst op

  We hebben erg genoten van deze reis. Bij fantastisch weer voeren we de zonsondergang in, alles was perfect!

  Marion Kiesendahl
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.