Zeiltocht op het Amsterdamse IJ

De Zeiltocht op het Amsterdamse IJ is niet beschikbaar. Dit arrangement kunt u in de nabije toekomst weer boeken. Wilt u op de hoogte blijven van het arrangement? Vul dan ons blijf op de hoogte formulier in. Uiteraard kunt u ook een blik werpen op onze andere arrangementen.

Stap aan boord van de Abel Tasman en maak een ontspannen vaartocht over het Amsterdamse IJ.

Genieten

Lekker relaxen of juist actief meedoen? Alles mag! Sta aan het roer of neem een kijkje in de stuurhut Een uitgebreide barbecue aan boord is optioneel bij te boeken. Ontdek de unieke sfeer van het IJ en ervaar Amsterdam eens vanaf het water! Dit arrangement is individueel te reserveren, u zit met een samengesteld gezelschap op het schip (80 personen).

Bij te weinig aanmeldingen kan de vaartocht helaas niet doorgaan, in dat geval ontvangt u tijdig een bericht van ons om te kijken naar een passende oplossing.

Havens

Opstaphaven
Amsterdam

De vaartocht duurt 3 uur. 
Afvaarthaven voor dit arrangement is Sumatrakade.

Wat vindt u langs het IJ?

Langs het Amsterdamse IJ is een mooie mix te bewonderen van prachtige historische panden en ultramoderne gebouwen. Het EYE Filminstituut Nederland is het opvallendst. Ook het ’s avonds prachtig verlichte Muziekgebouw aan ’t IJ en Wetenschapsmuseum NEMO zijn echte eyecatchers. De Openbare Bibliotheek, het Conservatorium van Amsterdam en het Lloyd Hotel zijn eveneens schitterende bouwwerken en passen perfect in het Amsterdamse havendecor.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
25
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.