Vergaderarrangement - 4 uur

Kom aan boord van een traditioneel zeilschip voor een productieve vergadersessie. Aan boord komt iedereen in informele sfeer bij elkaar, en doordat u niet wordt afgeleid door de dagelijkse zaken is iedereen geconcentreerd. De inspirerende omgeving zorgt voor inzichten die u anders misschien niet had gehad en zullen de zaken voortvarend verlopen.

Met koffie, thee en iets lekkers wordt u welkom geheten aan boord van uw eigen zeilschip voor een bijzondere vergadersessie. Iedereen bij elkaar zonder de afleiding van kantoor. Kies ervoor om stil te blijven liggen in de haven, zodat men aan en van boord kan gaan wanneer dat gewenst is. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uit te varen en op een rustig plekje voor anker te gaan.

Tijdens uw vergadering zal er koffie, thee en een ruim assortiment koekjes geserveerd worden. Alle AV middelen zijn aanwezig aan boord. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich volledig focussen op de zaken. Na afloop kunt u even napraten onder het genot van bittergarnituur.

Het schip is meer dan alleen een vergaderlocatie. Wanneer uw programma er tijd voor overlaat, kunt u voor of na uw vergadering uitvaren om eens even helemaal uit te waaien. Wanneer u daar zin in heeft kunt u ervoor kiezen om mee te helpen bij het hijsen van de zeilen en het schip door de golven te sturen.

Havens

Opstaphaven
Amsterdam
Enkhuizen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Monnickendam

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
15
  1. Mooie ervaring op het water

    Geplaatst op

    We wilden de vergadering eens anders aanpakken. Mede ook omdat dit een vergadering was waarin belangrijke knopen zouden worden doorgehakt. Vandaar dat we besloten een zeilschip te huren. Praten, discussiß«ren en zelfs een beetje lachen... Midden op het water! Het was een mooie ervaring.

    Dorien
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.