Vergaderen en zeilen - 8 uur

Aan boord van een traditioneel zeilschip wordt uw vergadersessie zeker een succes. Op het schip is iedereen in informele setting bij elkaar. Weg van de zaken op kantoor kan men ongestoord werken. De inspirerende omgeving zorgt voor inzichten die u anders misschien niet had gehad. Uw vergadering was zelden zo productief!

Havens

Opstaphaven
Amsterdam
Enkhuizen
Hoorn
Kampen
Lelystad Bataviahaven
Lemmer
Monnickendam
Stavoren
Volendam

In alle rust vergaderen

U wordt met koffie, thee en iets lekkers welkom geheten aan boord. Vandaag staat het zeilschip helemaal tot uw beschikking voor zodat u in alle rust kunt vergaderen. U komt in een haven naar keus en kunt er voor kiezen tijdens de vergadering in de haven te blijven liggen. Zo kan men aan en van boord kan gaan wanneer dat gewenst is. U kunt er ook voor kiezen om uit te varen en op open water uw vergadering plaats te laten vinden. Op een rustig plekje kunt u voor anker gaan.

Tijdens uw vergadersessies zal er koffie, thee en een ruim assortiment koekjes geserveerd worden. Alle AV middelen zijn aan boord aanwezig. Zo kunt u zich volledig concentreren op de zaken, zonder dat u omkijken heeft naar de catering.

Even pauzeren en genieten van het uitzicht

Tijdens de pauze kunt u aan dek even uitwaaien onder het genot van een drankje. Afhankelijk van de tijdstip wordt er een uitgebreide lunch of diner geserveerd. Na de pauze kunt u uw vergadering fris weer voortzetten.

Na afloop van uw vergadersessie kunt u napraten onder het genot van bittergarnituur. Wanneer het programma daar ruimte voor biedt, kunt u de zeilen hijsen en uitvaren voor een ontspannen zeiltocht. Het schip breekt zich door de golven terwijl u aan dek een lekkere plek zoekt om te genieten van het water en de wind. Een dag vergaderen op het water boekt niet alleen successen, maar brengt het team ook dichter bij elkaar!

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
15
 1. Vergaderen in stijl

  Geplaatst op

  Drie maanden terug een belangrijke vergadering. Nou, dit deden we dus mooi in stijl! Collega's en ik keken er ontzettend naar uit. Erg fijn dat er een beamer aan boord was, scheelde weer sjouwen.

  Saskia
 2. Weer eens wat anders

  Geplaatst op

  Die standaard vergadering mocht wel weer eens anders. Dus niet in de vergaderzaal op kantoor, maar aan boord van een prachtig schip op het IJsselmeer! Alle collega's - en ikzelf - waren ontzettend blij toen de directeur met dit idee kwam. Vervolgens besloten we om aan de vergadering ook een mooie vaartocht te plakken; was dat teamuitje ook direct verzorgd!

  Pauline
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.