Terug naar resultaten

Voordelig trouwen op maandag of dinsdag

Vier uw bruiloft groots en intiem tegelijk! Op deze grootse locatie, een prachtig traditioneel zeilschip, houdt u een intieme huwelijksceremonie met alleen uw naaste familie en beste vrienden. Als u op een maandag of een dinsdag vanuit de Bataviahaven in Lelystad trouwt, betaalt u hiervoor flink minder. Zo wordt deze grootse bruiloft ook voor een kleiner budget interessant.

U en uw gasten worden aan het begin van de middag door de schipper en zijn maat verwelkomd aan boord. Zodra de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) aan boord is en iedereen is voorzien van koffie of thee met heerlijke roombotercake vaart het schip uit.

De trouwceremonie

Op een prachtige locatie, midden op het Marker- of IJsselmeer, vindt de trouwceremonie plaats. Omringd door uw familie en vrienden geeft u elkaar het ja-woord, waarna er kan worden getoost met een glas Prosecco.

Havens

Opstaphaven
Lelystad Bataviahaven
 • 14:00 - 14:30 uur: Ontvangst gasten met koffie en/of thee inclusief roombotercake
 • 14:30 - 14:45 uur: Vertrek Bataviahaven Lelystad
 • 15:00 - 15:30 uur: Voorbereiding huwelijksceremonie
 • 15:30 - 16:30 uur: Huwelijksceremonie
 • 16:30 - 17:00 uur: Felicitaties en toost met Prosecco
 • 18:00 uur: Terug in Bataviahaven.

Gedurende de gehele vaartocht is koffie, thee en water inbegrepen. Uiteraard is het mogelijk om overige dranken aan de bar te verkrijgen.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
40
 1. Klein budget, grote pret

  Geplaatst op

  Mijn man en ik hebben in samenwerking met NAUPAR met een klein budget een geweldige bruiloft weten te realiseren. We voelden ons ontzettend speciaal! Absoluut een onvergetelijke namiddag.

  Dorien
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer prijsinformatie. U kunt ook bellen of chatten met een van onze medewerkers.