Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Jongerenreizen

Wij laten u graag kennismaken met onze bijzondere jongerenreizen. Het is niet alleen erg leuk om samen met een groep aan boord van een traditioneel zeilschip de Waddenzee of het IJsselmeer te verkennen, het is ook nog eens ontzettend leerzaam. Wilt u meer informatie? Neem dan op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.30 uur contact op met één van onze medewerkers via telefoonnummer 03/8081575.

Speciale introductiekorting

Om u op een voordelige manier te laten kennismaken, bieden wij u een speciale korting. Als u boekt in de actieweken ontvangt u 35% introductiekorting op de huurprijs van uw schip. Zo wordt uw zeiltocht nog aantrekkelijker!

Meer informatie

De mogelijkheden van NAUPAR

NAUPAR biedt zestien afvaarthavens rondom het IJsselmeer, Markermeer, Oosterschelde en Westerschelde. Hierdoor vindt u vast een vertrekpunt dat u het meest aanspreekt. In ons aanbod treft u ruim zestig zeilschepen met elk een eigen aantrekkelijk kenmerk; groots, luxe, knus, gezellig, ruim, voordelig, et cetera.

Bekijk onze schepen

Gratis ervaren

Wilt u graag ervaren hoe het is om te gaan zeilen met een groep? Meld u dan aan voor het ‘Leraren informatieweekend’. Fijn als u graag eerst kennismaakt met het zeilen. Zo kunt u zich goed voorbereiden op uw zeilreis.

Meer informatie

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie ontvangen? Op werkdagen tussen 08.30 uur en 17.30 uur zijn onze medewerkers te bereiken op telefoonnummer 03/8081575. Mailen kan ook, naar info@naupar.com.