35% korting op accommodatiehuur

Lelystad, 5 november 2013– Omdat er een flink tekort is aan groepsaccommodaties op een aantal plaatsen in Nederland, biedt NAUPAR haar schepen aan als unieke overnachtingsmogelijkheid. En om deze speciale verblijfsplaats te promoten, bieden wij 35% korting als u het schip huurt, zonder er mee te varen.

Overnacht in de mooiste plaats

NAUPAR biedt schepen in diverse pittoreske havenstadjes aan het IJsselmeer. Dus wie zoekt naar een locatie voor een ontspannen overnachting, vindt vast een schip dat past bij het aantal gasten. Er zijn schepen, variërend van luxe tot eenvoudig, voor een groep vanaf acht personen tot een maximum aantal van vierenveertig personen. Aan boord vindt u een ruim dagverblijf en goede voorzieningen.

Traditioneel zeilschip biedt sfeer en historie

Al ligt het niet zo voor de hand om een schip te boeken en er niet mee te varen, maar een verblijf aan boord van een traditioneel zeilschip is eigenlijk al sfeervol genoeg. De meeste schepen zijn ook al meer dan honderd jaar oud en de havens waar ze liggen zijn zelfs al vele eeuwen oud. Uw verblijf aan het IJsselmeer neemt u daarom even mee terug in de geschiedenis.