• De pers in Batavia!

    Donderdag 28 mei bracht veel pers een bezoek aan Batavia. Stichting Batavia Promotie organiseerde namelijk een persdag en nodigde hier verschillende Duitse, Nederlandse, toeristisch & watersport gerelateerde perscontacten voor uit. Na een hartelijk welkom door Querine van Osch en een lekker kopje koffie en thee, werd er begonnen aan een bijzonder programma waarbij de veelzijdigheid van het gebied getoond werd.

  • Gratis meevaren tijdens de opstapdagen in Batavia!

    In Batavia in Lelystad valt een hoop te beleven voor het hele gezin. Door een bezoek aan een museum te combineren met een dagje shoppen zal niemand zich vervelen! Maar echt ontspannen doe je in Batavia tijdens de Opstapdagen van NAUPAR! Waai deze zomer eens even helemaal uit en vaar gratis mee op een traditioneel zeilschip van NAUPAR.

  • Bataviahaven en Zierikzee best gewaardeerde charterhavens

    De Bataviahaven in Lelystad en de haven van Zierikzee zijn met een rapportcijfer van 8,3 de best gewaardeerde charterhavens van ons land. Dat heeft de BBZ na onderzoek onder 26 havens bepaald. Als eersten kregen de havenmeesters van charterhavens vorige week in Harlingen de cijfers onder ogen en binnenkort wil BBZ-directeur Jaap Baalbergen de brochure De Haven - waar het onderzoek onderdeel van is - ook uitreiken aan een havenwethouder. 'We willen het slechtste jongetje van de klas graag helpen het beste te worden en we hopen dat dit bij de herinrichting van een haven een bron van inspiratie is.