• Harlingen: ‘het schoonst juweel der Vriezen’

  Harlingen, ‘het schoonst juweel der Vriezen’

  Zo omschreef dichter en Harlinger arts Simon Stijl deze bijzondere havenstad tweehonderd jaar geleden. Het is niet voor niks dat Harlingen tot een van de meest populaire bestemmingen van de schepen van NAUPAR behoort. Het is de ideale vertrekhaven voor een vaartocht vol avontuur over de Waddenzee. Maar ook het historisch stadscentrum van Harlingen biedt voldoende cultuur, vermaak en sfeer voor een onvergetelijke tijd.

 • Weekend zeilen en zorgeloos genieten mét de cateringarrangementen van NAUPAR

  Wilt u in het voorjaar samen met vrienden en/of familie een weekend het water op en heeft u geen zin om met de boodschappen te sjouwen? Kies dan voor een van de vele cateringpakketten van NAUPAR zodat u meer tijd over houdt om gezellig te genieten van elkaar. Tip: het standaard cateringarrangement (ontbijt, lunch en tussendoor) boekt u al voor 27,50 euro per persoon!

 • Een schip van NAUPAR: de ideale groepsaccommodatie op het water

  Wist u dat u de zeilschepen van NAUPAR ook kunt boeken als een stilliggende groepsaccommodatie? Uw korting kan wel oplopen tot 35% als u niet gaat varen. De groep stapt aan boord in een haven naar keuze en blijft gedurende een paar dagen in diezelfde haven liggen. Dit is handig, want alle mogelijke havens liggen op een centrale plek binnen diverse steden. Denk aan een (meerdaags) bedrijfsevenement, een vrijgezellenfeest in Volendam, een bruiloft of een weekendje weg met de familie.

 • Weekendje weg op het water; ook met kleine kinderen

  Druk bezig met het plannen van het jaarlijkse familie- en/of vriendenuitje? En stappen er dit jaar jonge kids aan boord? Geen probleem, ook kleine kinderen zullen zich tijdens de vaartocht optimaal vermaken. Droogvallen op het Wad, zandkastelen bouwen op het strand van Stavoren, of het Zuiderzeemuseum bezoeken in Enkhuizen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden en onze schepen zijn vanwege de hoge reling ook nog eens heel veilig!

 • Routesuggestie: bezoek Forteiland Pampus!

  Forteiland Pampus wordt al jarenlang door de schepen van NAUPAR bezocht. Of het nu in de vorm van een bedrijfsuitje is, of met een groep vrienden en/of familie aan boord van een eigen schip; het bijzondere eiland is zeer populair. Hier ziet u hoe soldaten vroeger leefden en werkten.