• Vier van onze schepen varen mee tijdens Koningsvaart

    Bezoek-Koningin-700300

    Dit evenement is helaas afgelopen. Ter ere van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander op dinsdag 30 april 2013 maakt het kersverse Koninklijk paar een vaartocht over het Amsterdamse IJ. Wij zijn trots en vereerd dat maar liefst vier van onze schepen behoren tot de kleine driehonderd uitgenodigde schepen die mogen meevaren tijdens deze vaartocht. Tot de gelukkigen behoren de klassieke en charmante Stedemaeght, de imposante topzeilschoener de Vrijheid, de representatieve barkentijn Abel Tasman en de comfortabele klipper Succes. Wij wensen iedereen aan boord heel veel plezier op deze bijzondere vaartocht.

  • NAUPAR.nl in een nieuw jasje!

    Een paar dagen weg in eigen land met een zeilschip is voor veel Nederlanders een onbekend gegeven. Wat zijn de mogelijkheden en de bestemmingen? Zeilrederij NAUPAR| nautische partners laat iedereen graag een hele wereld van spannende, leuke, ontspannen en leerzame zeiltochten en bestemmingen ontdekken, aan boord van haar 100 traditionele zeilschepen die afvaren uit wel 16 verschillende havens. Met een nieuwe website, wilt NAUPAR het publiek laten kennismaken met de mogelijkheden aan boord van een zeilschip. Vanaf 2 oktober 2009 jongstleden is deze nieuwe website online.

  • Open top trouwlocatie route

    Trouwen op een luxueus schip

    Helaas is dit evenement afgelopen. Op zondag 30 september 2011 organiseert Toptrouwlocaties.nl een open Top Trouwlocatie Route. NAUPAR zal ook deel uitmaken van deze inspirerende route om iedereen die op zoek is naar de ideale trouw- en feestlocatie alvast te laten ervaren hoe het voelt om in het huwelijksbootje te stappen. Tijdens deze dag zullen de Abel Tasman en de Stedemaeght open zijn, zodat bruidsparen deze prachtige zeilschepen kunnen bezichtigen.

  • NAUPAR breidt aanbod trouwlocaties uit

    Romantisch trouwen op een van de grootste driemasters van Nederland

    Bij het live gaan van de nieuwe website op 13 augustus 2012, heeft NAUPAR het aanbod van trouwlocaties op het water uitgebreid met een nieuwe stad. Vanaf nu kunnen bruidsparen elkaar het jawoord geven aan boord van een authentiek schip gelegen in de haven van Harlingen, maar ook op het drooggevallen Wad in de Waddenzee.

  • Oldtimerdag 2012

    Op 17 juni is de Nationale Oldtimerdag. Naast de bijzondere automobielen kunt u tijdens de Nationale Oldtimerdag in de Bataviahaven ook een aantal van onze schepen bezoeken. Liefhebbers van originele voertuigen genieten vast ook van geweldige vaartuigen! Dus hebt u altijd al eens een traditioneel zeilschip van binnen willen bekijken, dan is dit uw kans.

  • Het NAUPAR Ervaarweekend 2012 was een succes!

    In het weekend van 14 en 15 april vond alweer het vierde Ervaarweekend plaats. Ruim 150 docenten en groepsbegeleiders uit Nederland, België en Duitsland namen deel aan deze zeiltocht over het IJsselmeer. Een weekend zeilen, waarbij het vooral ging om zelf te kunnen ervaren hoe het is om een school- of andersoortige groepsreis aan boord van een schip te maken. Bijkomstig was het natuurlijk ook een erg prettig en gezellig verblijf met collega-leraren.

  • NAUPAR laat docenten spelen

    In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 april 2012 zullen ruim 70 docenten deelnemen aan het Ervaarweekend dat NAUPAR jaarlijks organiseert. Naast zeilen, ervaringen uitwisselen en gezellig samenzijn, staat er elk jaar een bijzondere activiteit op het programma. Dit jaar is dat een GPS spel in het pittoreske Hoorn.

  • Stap aan boord tijdens Bataviahavendagen

    Deze zomer, in het weekend van 23 en 24 juni 2012, worden de Bataviahavendagen georganiseerd. Tijdens dit evenement is er voor de bezoekers zoals elk jaar de Nationale Sloepenshow. "Men is dit van ons gewend,” aldus Sjors Westdorp, directeur van de Bataviahaven. "Maar wij bieden meer.” Naast deze sloepenshow wordt er tijdens dit weekend voor breed vertier gezorgd. Zo zijn er onder andere de Drakenbootraces en een maritieme markt, en vindt er voor het eerst een bijzondere bijeenkomst voor een ander, minder nautisch, vervoermiddel plaats.