Boat Cruises Amsterdam gaat verder onder de naam Naupar Amsterdam

Amsterdam, 30 januari 2015 – Recentelijk is besloten dat Boat Cruises Amsterdam (BCA) verder gaat onder de naam: Naupar Amsterdam. Al vanaf het najaar van 2014 heeft BCA zich aangesloten bij Naupar en op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen om de naamswijziging definitief door te voeren. "Met Naupar Amsterdam willen wij een verlengstuk van onze organisatie zijn”, legt Pouwel Slurink, directeur van Naupar, uit.

Naupar Amsterdam

Naupar Amsterdam verhuurt luxe sloepen en comfortabele salonboten. De besloten vaartochten over het IJ en door de Amsterdamse grachten verzekeren u van een unieke ervaring. De boten worden altijd inclusief schipper verhuurd en tevens worden er ook uitgebreide cateringmogelijkheden en diverse arrangementen aangeboden. Stap samen met uw collega"s aan boord en geniet van een welverdiende borrel terwijl de Amsterdamse grachtenpanden langs u voorbij gaan.

Naamswijziging

Met de naamswijziging wil Naupar onderstrepen dat zij naast de traditionele zeilschepen, ook luxe salonboten en sloepen verhuren in en rondom onze hoofdstad. Wanneer men "Naupar Amsterdam” ziet staan associëren zij dit direct aan Naupar, bij Boat Cruises Amsterdam was dit niet altijd het geval.

Meer informatie kunt u vinden op www.naupar-amsterdam.nl