Tripsuggestie: bezoek de Dijkmarkt in Enkhuizen!

Blog-Enkhuizen_2

Lelystad, 13 juni 2017 – In de zomer wordt de maandelijkse koopzondag in Enkhuizen aangevuld met de zogenoemde "Dijkmarkt"; een sfeervolle markt waar tussen 11.00 en 17.00 uur de leukste kraampjes te vinden zijn. Kleding, antiek en boeken… Er is voor ieder wat wils. Kortom: een ideale tussenstop voor uw (reeds geboekte) zeiltocht!

 

De Dijkmarkt in Enkhuizen

Hoewel de koopzondag in Enkhuizen iedere eerste zondag van de maand steevast terugkeert, wordt er in de zomermaanden nog iets extra"s georganiseerd. Van april tot oktober is de Dijkmarkt te bezoeken. Deze ongedwongen markt wordt op het Venedie en langs de Dijk aan de Oude Haven gehouden en is op diverse data van 11.00 tot 17.00 uur geopend.

 

Alle data op een rijtje

De Dijkmarkt in Enkhuizen is nog op de volgende data te bezoeken:

- Zondag 2 juli
- Zondag 23 juli
- Zondag 6 augustus
- Zondag 20 augustus
- Zondag 3 september
- Zondag 1 oktober

 

Markten rondom het IJsselmeer

Rondom het IJsselmeer worden allerlei markten georganiseerd die leuk zijn om te bezoeken tijdens uw vaartocht. Denk bijvoorbeeld aan de wekelijkse warenmarkt in Hoorn (elke zaterdag, van 08.00 tot 17.00 uur) en aan de Edamse kaasmarkten die tussen 5 juli en 23 augustus ongetwijfeld weer veel publiek zullen trekken. Deze kaasmarkt is overigens ook te bezoeken in Hoorn tussen 15 juni en 31 augustus. Het moge duidelijk zijn dat u wat betreft de markten rondom het IJsselmeer volop keuze heeft!

Eén van bovengenoemde markten bezoeken tijdens uw weekendje weg met NAUPAR? Neem contact met ons op!