Boek in mei, juni of juli en betaal geen BTW!

Blog-Fotocollage_450x200

Lelystad, 15 april 2016 – Een voordeligedag- middag- of avondtochtaan boord van de Stedemaeght, Willem Barentsz of Abel Tasman? Dit is uw kans! Met onze nieuwste actie boekt u namelijk een ontspannenarrangementzonder dat u deBTWbetaalt!

De actie

Een unieke vaartocht aan boord van onze drie meest luxe zeilschepen; daar zegt u vast geen nee tegen. En al helemaal niet nu u de BTW van ons cadeau krijgt! Boek snel een vaartocht in mei, juni of juli en profiteer van een voordelig tarief. Deze actie geldt alleen voor de arrangementen op onze drie vlaggenschepen: de Stedemaeght, Willem Barentsz en Abel Tasman in mei, juni of juli.

Onze vlaggenschepen

Stap aan boord en geniet van de prachtige vergezichten, een verkoelend drankje en uw eigen gezelschap. In zo"n mooie setting komt u volledig tot rust. Aan boord van deze imposante zeilschepen bent u verzekerd van een onvergetelijke vaartocht! Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, relatiemarketing event, jubileum, verjaardag of familiereünie. Wanneer stapt u aan boord?

Heeft u interesse in een tot in de puntjes verzorgde dag op het water? Neem dan contact met ons op en bereid u voor een mooie tocht!