Boek nu een zeiltocht voor in 2019 en profiteer van korting

Boek nu een zeiltocht voor in 2019 en profiteer van korting

Boekt u voor 1 mei dit jaar een vaartocht voor in 2019, met een schoolklas, sportvereniging of andere (jongeren)groep, dan profiteert u van een interessante korting. U betaalt dan namelijk het seizoenstarief van 2018! Dit tarief zal volgend jaar ongetwijfeld een paar procent hoger liggen. Inclusief gratis omboeken!

 

Met een groep het water op

De zeilschepen van NAUPAR zijn razend populair onder de schoolklassen, verenigingen en groepen. Zo organiseert De Amsterdamse School al jarenlang hun jaarlijkse kerstgala op de Abel Tasman en het katholieke kerkgenootschap gemeente Richterswill uit Zwitserland heeft inmiddels al 18 keer met de schepen van NAUPAR gevaren. Los van de unieke vaartochten, worden de schepen ook veel ingezet als stilliggende groepsaccommodaties.

 

Gratis omboeken

Natuurlijk is het lastig inschatten hoeveel deelnemers er in 2019 exact aan boord stappen. Daarom maakt NAUPAR het voor scholen en groepen mogelijk om tegen die tijd gratis om te boeken. Leg het schip nu al vast en mocht het definitieve aantal deelnemers nog wijzigen, dan kunt u t.z.t. altijd nog overstappen op een groter of kleiner schip. Het voordeel hiervan is dat u nu al een prijs per persoon kan communiceren aan uw groep.

 

Meer weten over de vroegboekkorting? Onze medewerkers informeren u graag.