Checklist trouwen: NAUPAR helpt aanstaande bruidsparen

Blog-huwelijk_2_300x204

Lelystad, 31 mei 2017 – Het plannen van een bruiloft vergt enorm veel tijd. Daarom is het handig om alles van te voren op papier te zetten, zodat u precies weet hoeveel tijd het u gaat kosten. Om het voor aanstaande bruidsparen nog wat makkelijker te maken, biedt NAUPAR daarom niet alleen de mooiste trouwschepen aan, maar hebben we ook direct een checklist samengesteld. Hiermee heeft u alle "regel-dingen" én alle kosten overzichtelijk op een rij.

Checklist trouwen

Het grote voordeel van een checklist is dat u geen belangrijke dingen vergeet. Want dat zou zonde zijn op uw grote dag! Decoratie, muziek en leuke huwelijksbedankjes voor pa, ma en de andere aanwezigen… U moet overal aan denken!

Blijf binnen het budget

Nog zo"n "dingetje": binnen het afgesproken budget blijven. En dat kan lastig zijn bij een bruiloft: de locatie kan van heel sober tot heel chique worden aangekleed, net als de tafels voor het diner. En de kosten van een dj of een band kunnen ook nogal uiteen lopen. En ga zo maar door… Om niet te schrikken van de totale kosten, geeft NAUPAR in de checklist ook de mogelijkheid om het kostenplaatje bij te houden. Makkelijker wordt het niet!

Een beetje hulp van NAUPAR

Binnen het afgesproken budget blijven? Dan zit u bij NAUPAR goed. Wij bieden leuke, betaalbare trouwarrangementen aan, en we hebben regelmatig acties. Denk bijvoorbeeld aan een gratis huwelijksboot! Die actie kan al snel oplopen tot 4.000,- euro korting. Alle acties houdt u hier in de gaten.

Bekijk de checklist trouwen van NAUPAR online. Meer weten over één van onze schepen of trouwarrangementen? Neem geheel vrijblijvend contact op.