Even voorstellen: Christiaan Prins van de Welvaart

Lelystad, 5 augustus – Iedere maand stellen wij een van onze schippers aan u voor en dit keer is het de beurt aan Christiaan Prins, de enthousiaste schipper van de Welvaart. Deze indrukwekkende klipper vaart al ruim 100 jaar met ons mee. Eerst tussen Noord-Holland en Friesland met bergen steenkool en mest aan boord en inmiddels als luxe passagiersschip over de Nederlandse wateren.

De Welvaart

Aan boord van de Welvaart verblijft u heerlijk. Zowel in de diep verzonken kuip aan dek, als in het ruime dagverblijf benedendeks. Wanneer u kiest voor de Welvaart, kiest u voor een onvergetelijke vaartocht. En dát is ook precies waar Christiaan Prins naar streeft: "Ik wil kunnen terugblikken op inspirerende zeiltochten, waar geen dag op een ander lijkt.”

Trots

Christiaan Prins is een bijzonder enthousiaste en gepassioneerde schipper: "Zodra ik de trossen los gooi en de zeilen gezet zijn, vergeet ik de tijd”, vertelt hij. "Ik kan het zeilen elke dag weer voor mijzelf en voor de klanten aan boord interessant maken. Dit omdat mijn beroep me blijft boeien en dat geef ik graag door aan de mensen die met mij meevaren”.