Even voorstellen: Nicole Verheul, marketing- en salesmedewerker bij NAUPAR

Blog-NV_250x250

Lelystad, 10 mei 2016 – Vandaag stellen wij aan u voor: Nicole Verheul, marketing- en salesmedewerker bij NAUPAR. Deze, nog maar 26 jaar, jonge topper is in 2012 als stagiaire bij NAUPAR binnen gewandeld. Inmiddels heeft ze haar weg gevonden en is ze fulltime bezig met NAUPAR boothuren.amsterdam, blog- en persuitingen en als social media-manager.

Werken bij NAUPAR

Nicole is, op de stagiaires na, de jongste van het stel. Maar, onderschat haar kwaliteiten niet! Collega"s zien Nicole als een positief, betrokken en behulpzaam persoon; iemand die overal voor open staat en waar je goed mee kunt samenwerken. Nicole komt regelmatig met nieuwe, frisse ideeën voor bijvoorbeeld arrangementen of blogs en dat kan iedereen bij NAUPAR zeker waarderen. Het leukste aan haar baan, vindt Nicole de diversiteit in de werkzaamheden. "Je bent bezig met meerdere projecten, die veelzijdigheid maakt iedere dag weer leuk. Ook de combinatie van marketing en sales bevalt mij erg goed.”

Over Nicole

Op de vraag "waar kunnen wij jou midden in de nacht voor wakker maken?", antwoordt Nicole direct: Chocolate Chip Cookies! Laat u niet misleiden: Nicole is stiekem een echte health-freak. Veel sporten en gezond eten vindt zij erg belangrijk. Maar nóg belangrijker is: genieten van iedere dag en ieder moment. Naast het sporten, geven ook positieve plannen, nieuwe dingen, shop-sessies en gezellige dinertjes met vrienden Nicole energie.

Het dilemma: Al je lichaamsvet hoopt zich op onder je kin óf er ligt altijd een laag water van 10 centimeter in je huis. Nicole haar keuze is snel gemaakt: "Ik kies voor het laatste; ik haal er een surfplank bij en het probleem is opgelost!”