Het gemak van Food Delivery

Lelystad, 13 juli 2015 – Dankzij de handige Food Delivery-pakketten van NAUPAR gaat u geheel onbezorgd op reis! Op de dag van vertrek worden de overheerlijke maaltijden bij u aan boord afgeleverd. Deze hoeft u enkel nog uit te pakken en eventueel op te warmen. Super makkelijk!

De voordelen

Stapt u binnenkort aan boord van een van de prachtige schepen van NAUPAR voor een onvergetelijke vaartocht, maar heeft u absoluut geen zin om uren in de scheepskombuis te staan om voor de hele groep te koken? Dan is de Food Delivery service van NAUPAR een ideaal concept voor u: de gezonde en eenvoudig te bereiden maaltijden worden aan boord afgeleverd en daarna heeft u er amper meer werk aan. Zo heeft u meer tijd om heerlijk te genieten aan dek of in het dagverblijf.

De mogelijkheden

Van lichte ontbijtpakketten – bestaande uit vleeswaren, ontbijtgranen en verse sapjes – tot aan uitgebreide diners en Spaanse tapas: NAUPAR beschikt over een breed assortiment Food Delivery-pakketten. Voor ieder wat wils! Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere pakketten te bestellen voor uw vaartocht.

Gratis ontbijt

Om het allemaal nóg mooier te maken, is NAUPAR een actie gestart: als u nu bestelt, ontvangt u een gratis ontbijt! Kom in de vroege ochtend uw hut uit, wandel richting het zonovergoten dek en schuif aan tafel om samen met uw gezelschap te genieten van een overheerlijk – gratis! – ontbijtje. Er is geen betere manier om de ochtend te beginnen.