Kinderkorting bij NAUPAR

Blog-Kinderkorting300x200

Lelystad, 17 mei 2016 – NAUPAR heeft iets nieuws: kinderkorting. En wel op onze prachtige weekendvaartochten! Boek een origineel weekendje weg en neem uw kinderen tot en met 12 jaar oud voor de helft van het geld mee! Leuk voor u, leuk voor de kids én leuk voor uw portemonnee. Als dat geen fijne actie is…

Kinderkorting

Een weekend varen met NAUPAR is altijd een goed idee. Met de wind in uw haren en de zon op uw gezicht kunt u optimaal ontspannen. Samen met de kinderen wordt dit wel een héél bijzondere ervaring. U neemt ze nu met 50% korting mee aan boord!

Actie-voorwaarden

Deze actie kent een paar voorwaarden:

- Geldig voor kinderen tot en met 12 jaar
- Alleen van toepassing op deelnemende schepen
- Geldig bij een verblijf van minimaal twee nachten aan boord
- Enkel bij nieuwe boekingen

Een weekendje varen

Een weekend heerlijk uitwaaien, dat klinkt toch goed? Gooi de trossen los, hijs de zeilen en zet koers naar het IJsselmeer of de Waddenzee. Het is maar net waar u zin in heeft én hoe de wind staat. Het belooft hoe dan ook een onvergetelijk weekendje weg te worden. Met het hele gezin achter het roer, samen kokkerellen in de kombuis en met z"n allen ontspannen aan dek of spelletjes spelen in de kajuit. Ook leuk: bezoek een pittoresk havenstadje en verken de omgeving per fiets! Kortom: er zijn volop mogelijkheden tijdens uw weekendje weg met NAUPAR.

Heeft u interesse in een weekend weg met korting voor uw kinderen? Reserveer dan vandaag nog en vermeld bij uw boeking de promotiecode FREE-KIDS! Vragen? Neem contact met ons op.