NAUPAR biedt nu vaartochten inclusief kinderbegeleid(st)er

Blog-AbelTasman_300x200

Amsterdam, 4 juni 2015 – Op zondag 14 juni organiseert NAUPAR haar eerste vaartocht over het Amsterdamse IJ inclusief ervaren kinderbegeleid(st)er aan boord. NAUPAR wil hiermee inhaken op het beperkte aanbod voor gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar oud van luxe zeilschepen in en rondom Amsterdam.

De Abel Tasman

De vaartocht vindt plaats aan boord van de Abel Tasman. Een schip dat, dankzij haar hoge reling en grote ruimte benedendeks, zeer geschikt is voor kinderen. Bovendeks zijn verscheidene bankjes te vinden waarvandaan u een prachtig uitzicht over Amsterdam heeft.

Ervaren kinderbegeleid(st)er aan boord

De kinderbegeleid(st)er zal samen met de kinderen leuke activiteiten bedenken, zoals spelletjes spelen en knutselen. Op die manier kunnen ouders op hun gemak Amsterdam ontdekken vanaf het water en tegelijkertijd genieten van een uitgebreide barbecue aan boord van de Abel Tasman.

Middag- of avondbarbecue-arrangement

Er kan worden gekozen uit een middagbarbecue van 13.00 uur tot 16.00 uur of uit een avondbarbecue van 17.00 uur tot 20.00 uur. Tijdens deze uitgebreide barbecue aan dek speelt zich op de achtergrond het dagelijks leven van het cultuurrijke Amsterdam af.

Speciaal kennismakingsaanbod

Ter kennismaking heeft NAUPAR een speciaal aanbod, waarbij geĂ¯nteresseerden 50% korting ontvangen via een kortingscode, die via het invullen bij het winkelwagentje automatisch wordt verrekend.