NAUPAR is klaar voor de Hanzedagen in Kampen

Dit evenement is afgelopen. - Hoewel de Hanzedagen pas van 15 tot en met 18 juni plaatsvinden, is NAUPAR al druk bezig met de voorbereidingen voor dit internationale evenement. De aanmeldingen voor overnachtingen stromen binnen. "De eerste drie zeilschepen zijn al volgeboekt", aldus Pouwel Slurink, directeur van het nautische bedrijf.

Zakelijk en particulier

"Gedurende de Hanzedagen kunnen zowel zakelijke gezelschappen als particulieren varen, netwerken, lunchen, borrelen, dineren en zelfs overnachten op onze traditionele zeilschepen. Bovendien zorgen de tientallen indrukwekkende schepen voor extra sfeer in het centrum van Kampen", vertelt hij. "Varen op een traditioneel zeilschip is een unieke ervaring. Ontdek de IJsseldelta vanaf het water en geniet - onder het genot van een hapje en een drankje - van de ontspannen sfeer op een van onze schepen."

Kampen als gastheer

In juni 2017 is Kampen het bruisende middelpunt van allerlei festiviteiten en netwerkbijeenkomsten. De stad is niet alleen trotse gastheer van zo"n 120 Europese Hanzesteden, maar ook van zo"n 300.000 bezoekers. Tijdens de Hanzedagen staat ontmoeting, overleg en promotie van de Hanzesteden centraal. De hanzesteden van nu willen de internationale Hanze levendig houden en het zelfbewustzijn van de Europese steden ontwikkelen. "Hier dragen wij graag aan bij", aldus Slurink.

Over NAUPAR

NAUPAR staat voor nautische partners, waarvan Hanzestad Compagnie uit Kampen een onderdeel is. Het bedrijf heeft meer dan 40 jaar ervaring in relatiemarketing en nautische evenementen.