Nieuw bij NAUPAR: tweedaags all-inclusive-arrangement

Lelystad, 7 maart 2017 – Nadat we in januari het all-inclusive-arrangement introduceerden, stroomden de e-mails binnen: is dit unieke arrangement ook voor twee dagen te boeken? Ons antwoord: jazeker! Het tweedaagse all-inclusive-arrangement staat sinds kort op de website.

Zakelijke markt

Wat bleek? Met name de zakelijke markt had behoefte aan een tweedaags arrangement. Op het water, omringd door collega"s, zonder ook maar érgens aan te hoeven denken… Daar kan men best twee dagen aan wennen, werd er gezegd. NAUPAR speelt graag in op vragen vanuit de markt, vandaar dat niet veel later de tweedaagse variant werd samengesteld.

Twee dagen zorgeloos genieten

Tijdens het tweedaagse all-inclusive-arrangement vaart u naar de Friese Meren, het IJsselmeer óf richting de Waddenzee. Het is maar net hoe de wind staat en wat de wensen zijn. Heerlijk genieten met de collega"s; hijs de zeilen, sta achter het roer en stippel samen met de ervaren schipper een mooie route uit. Maak u vooral niet druk om zaken als de catering, bedlinnen, handdoeken of de eindreiniging; dit alles zit in het all-inclusive-arrangement verwerkt. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Nog een meevaller: zeilervaring is niet vereist! Onder begeleiding van de bemanning leert u beetje bij beetje de fijne kneepjes van het vak.

Voorbeeld programma

Om u een idee te geven van hoe zo"n tweedaags all-inclusiveweekend eruit ziet, hebben we een voorbeeldprogramma samengesteld: op vrijdagavond stapt u aan boord en na een korte rondleiding geniet u van een lekker avondmaal, gevolgd door de allereerste nacht op het water. De volgende dag begint u met een uitgebreid ontbijt en vervolgens vaart het schip de haven uit en bezoekt u de door u gekozen havenstad. Na een mooie dag geniet u wederom op het water van een welverdiende nachtrust. De laatste dag bestaat uit het ontbijt, een korte tocht, een eventuele tussenstop en de terugkeer. Voor alle details verwijzen wij u naar het arrangement.

Ook all-inclusive genieten? En wel twee dagen lang? Boek het tweedaags all-inclusive-arrangement van NAUPAR! Of neem contact op met onze medewerkers.