Na groot succes nieuwe Opstapdag NAUPAR tijdens intocht Sinterklaas!

Zondag 18 oktober 2009 vond weer één van de Opstapdagen van NAUPAR| nautische partners plaats. Belangstellenden vaarden gratis mee op een aantal zeilschepen van NAUPAR. Wegens groot succes zal er een nieuwe Opstapdag gehouden worden, dit maal een heel bijzondere, namelijk tijdens de intocht van Sinterklaas!

Groot succes

Veel bezoekers van het Batavia gebied kwamen afgelopen zondag in de Bataviahaven aan boord van twee bijzondere zeilschepen van NAUPAR voor een vaartocht, de Summertime en de Antoinette. De Summertime is de enige viermaster in West Europa en met 67 meter het langste schip op de Nederlandse binnenwateren. De Antoinette is met haar witte uiterlijk een prachtige verschijning. Met grote, zelfs internationale belangstelling, werd het een mooie herfstdag op het water. Behalve Nederlanders mochten de schippers ook Duitse en zelfs Noorse gasten aan boord verwelkomen.

Nieuwe Opstapdag tijdens Sinterklaasintocht!

Voor iedereen die afgelopen zondag de Opstapdag gemist heeft, organiseert NAUPAR een nieuwe Opstapdag op 14 november 2009. Tijdens de Sinterklaasintocht in de Bataviahaven kan iedereen weer aan boord van één van de schepen van NAUPAR meevaren. Dat wordt dit jaar wel een heel bijzonder welkom voor Sinterklaas! Vaart u ook mee met NAUPAR tijdens de Sinterklaas intocht?