Per schip naar de Orchideeën Hoeve: het leukste uitje van Flevoland

De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is door de ANWB uitgeroepen tot het leukste uitje van Flevoland. En dat is niet de eerste keer! Deze fleurige attractie wint namelijk ieder jaar de provinciale verkiezing. Wilt u de Orchideeën Hoeve eens met eigen ogen zien? De schepen van NAUPAR brengen u er naartoe!

De Orchideeën Hoeve

In de Orchideeën Hoeve vindt u de grootste tropische tuinen van Europa. Midden-Amerika, Australië en Azië. De geuren en kleuren van al deze werelddelen ziet u hier duidelijk terug. Van duizenden soorten zeldzame orchideeën en tropische vogels tot kooikarpers, reptielen en kleurrijke Lori"s. Bent u een vlinderliefhebber? Ook dan zit u hier goed! De Orchideeën Hoeve staat namelijk bekend om haar vlindertuin; de grootste van Europa waar ruim tweeduizend vlinders leven!

Strijd om de eerste plek

Leden van de ANWB konden wekenlang stemmen op hun favoriete uitje in Flevoland. En de strijd om de eerste plek was weer een mooie! Zo deden Natuurpark Lelystad, Netl in Kraggenburg, Stadslandgoed de Kemphaan in Almere en Bezoekerscentrum De Gesteentetuin op Schokland mee aan de competitie. Toch is het de Orchideeën Hoeve ook dit jaar gelukt om de hoofdprijs binnen te halen. Proficiat!

Met NAUPAR naar de Orchideeën Hoeve

Leuk idee: combineer uw vaartocht met een bezoek aan de Orchideeën Hoeve! Stap aan boord van een authentiek zeilschip en vaar richting de haven van Lemmer; hiervandaan pakt u de bus naar de Orchideeën Hoeve.Op deze manier geniet u niet alleen van een prachtige vaartocht, maar ook van een bijzonder bezoek aan de Orchideeën Hoeve; het leukste uitje van Flevoland!