Organiseert u het bedrijfsuitje? Gratis varen op de Stedemaeght!

Blog-Stedemaeght_300x225

Lelystad, 24 juni 2016 – Bent u verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse bedrijfsuitje? En kiest u ervoor om al uw collega"s mee het water op te nemen? Dan wilt u vást van te voren weten hoe het er tijdens een bedrijfsuitje aan boord van een authentiek zeilschip aan toe gaat! NAUPAR maakt dit mogelijk: als organisator profiteert u namelijk van een gratis vaartocht voor twee personen aan boord van de imposante Stedemaeght.

Actie

Een datum vinden waarop álle collega"s beschikbaar zijn, een uitje kiezen waar iedereen uit het hele bedrijf gelukkig van wordt en dan ook nog eens het liefst vertrekken op een centraal gelegen plek… Een bedrijfsuitje organiseren is vaak lastiger dan wordt gedacht. Vandaar dat NAUPAR heeft besloten om de mensen die belast zijn met deze zware taak, iets leuks aan te bieden. Een gratis vaartocht! U leest het goed: degene die het bedrijfsuitje organiseert, profiteert zelf van een gratis vaartocht voor twee personen aan boord van de Stedemaeght!

Werkwijze

- Kies een vaartocht uit en klik op de oranje knop "boeken"
- Geef aan met hoeveel personen u komt en kies een datum
- Noem de actiecode ACTIE-BEDRIJF in het opmerkingenveld
- De bemanning van de Stedemaeght neemt contact met u op

Voorwaarden

- U organiseert een bedrijfsuitje bij NAUPAR
- Het bedrijfsuitje is voor minimaal 45 personen
- Het bedrijfsuitje gaat plaatsvinden in 2016 of 2017
- U kunt aantonen dat u degene bent die het bedrijfsuitje organiseert

Bedrijfsuitje aan boord van de Stedemaeght

De prachtige Stedemaeght is bij velen favoriet als locatie voor een bedrijfsuitje. Dankzij het mooie interieur, de zeeën van ruimte en de vele zitgelegenheden wordt ieder personeelsuitje met het hele bedrijf aan boord van dit zeilschip ongetwijfeld een succes. Stap met alle collega"s aan boord en maak u klaar voor een onvergetelijke (mid)dag of avond. Zelfs een heel weekend weg behoort tot de mogelijkheden! Plak een extra dag aan uw bedrijfsuitje en ervaar hoe het is om op het water te overnachten.