Vier Pasen 2017 op het water! Nu één dag gratis varen.

Blog-Afbeelding_social_media_uiting_Leraren_informatieweekend_

Lelystad, 7 november 2016 – Terwijl u met een kopje koffie in de hand gezellig met uw neven en nichten bijpraat, zijn de kinderen in de tuin druk op zoek naar paaseieren. Het is alom bekend dat men tijdens Pasen het liefst met familieleden is. Wilt u de Pasen volgend jaar anders dan anders vieren? Boek dan vóór 1 januari 2017 het Voordelig Paasweekend van NAUPAR en vier Pasen met de hele familie op het water! Leuke bijkomstigheid: u vaart één dag gratis.

Pasen 2017 op het water

In 2017 valt Pasen "pas" op 16 en 17 april; grote kans dus dat het lentezonnetje dan al is doorgebroken! Stap met uw familie aan boord van een van onze zeilschepen en geniet van een ontspannen vaartocht op het IJsselmeer of op de Waddenzee. Drie weken voordat u vertrekt, maken wij bekend op welk schip u vaart. Indien gewenst kunt u direct een comfort upgrade bijboeken!

Een bijzondere familiedag

Eerste en tweede paasdag zijn vaak gevuld met familiebezoeken. Daarom staat de familie ook tijdens een vaartocht aan boord van een van onze schepen centraal; geniet met elkaar van het weidse uitzicht, stippel samen de route uit en proost op het voorjaar. Paaseieren zoeken? Het schip telt vele verstopplekken! Pasen 2017 op het water; leuk voor jong én oud.

Alle voordelen van het Voordelige Paasweekend

Naast het feit dat u één dag gratis vaart, zitten er nog meer voordelen aan het Voordelig Paasweekend vast. Zo profiteert u bijvoorbeeld van een zeer scherpe, vaste prijs per persoon. Ook is het altijd mogelijk het aantal personen aan te passen. Daarnaast is cateringafname niet verplicht, maar wél mogelijk. Neem dus zelf eten en drinken mee aan boord, of kies ervoor om NAUPAR de boodschappen op de dag van vertrek bij u te laten bezorgen.

Interesse in het Voordelig Paasweekend van NAUPAR? Vraag een offerte aan en boek!