Petra Vermeer, salesmedewerker NAUPAR: 25 jaar in dienst!

Op 3 november 2016 was salesmedewerker Petra Vermeer precies 25 jaar bij NAUPAR in dienst. Wat een mijlpaal! Deze gedreven en zeer betrokken medewerker denkt zelf ook regelmatig nog terug aan vroeger: "Ik kan me de fax nog heel goed herinneren: dan kwam je op kantoor en lagen alle aanvragen op de vloer. Na een paar weken verbleekt en wel. Niet te vergelijken met nu…", aldus Petra.

25 jaar in dienst bij NAUPAR

Als salesmedewerker bij NAUPAR heeft Petra het druk. "Het is een afwisselende functie waarin ik een prachtig product mag verkopen", vertelt Petra "Ik ben iedere dag in contact met blije mensen die een mooi uitje aan het plannen zijn, juist dát maakt deze baan zo leuk!" Ook collega"s zijn te spreken over Petra, ze wordt door iedereen omschreven als een zeer gedreven en betrokken persoon waar je niet alleen op kunt bouwen, maar die je ook nog eens voor 100% kunt vertrouwen. En dat is ook wat de klanten bij Petra ervaren: "Mijn doel is om de vaartocht tot in de puntjes voor de klant te organiseren."

Vroeger en nu

Tussen het werk van nu en het werk van 25 jaar geleden zit een enorm verschil. "We deden alles nog met pen en papier, niks geen computers!" vertelt Petra "Wanneer klanten interesse hadden in een schip, schreven we dat met een potlood op de papieren planning. Werd een zogenoemde "optie" officieel, dan schreven we de boeking er met pen in. Zo hielden wij het overzicht tussen opties en definitieve boekingen. Tegenwoordig gaat dit wel anders…" Toen eenmaal de fax binnen kwam, volgde niet veel later ook de mobiele telefoon. "Deze was zo"n 30 bij 20 centimeter groot", herinnert Petra zich "De goedkoopste kon je toen voor 2000 gulden kopen. We noemde het de autotelefoon, haha!"

Beste Petra, namens het hele team van NAUPAR: van harte gefeliciteerd met je 25-jarige werkjubileum!