Profiteer van de vakantiebeurs-actie van NAUPAR!

Van 10 tot 14 januari stond NAUPAR als partner van HISWA / Welkom op het Water op de Vakantiebeurs in Utrecht. Talloze bezoekers werden gedurende deze vier dagen geïnspireerd door diverse vakantiespecialismen en -typen. Ook voor de schepen van NAUPAR was veel animo. Om juist deze mensen nóg meer te enthousiasmeren heeft NAUPAR een aantrekkelijke vakantiebeurs-actie opgezet.

Vakantiebeurs-actie van NAUPAR

Profiteer tot en met 1 februari van 10% korting op een lang weekend zeilen tijdens Pasen, Hemelvaart of Pinksteren! Stap aan boord van een comfortabel zeilschip en geniet van de rust en ruimte die u hier ervaart. Terwijl u heerlijk uitwaait en geniet van het Hollandse landschap op het IJsselmeer, Markermeer of op de Waddenzee, heeft u aan boord van het zeilschip écht even tijd voor elkaar.

Drie vliegen in één klap

Kiest u voor een vaartocht van NAUPAR, dan heeft u vervoer, accommodatie en plezier in één. En dankzij de zestien verschillende afvaarthavens is er altijd wel een startpunt bij u in de buurt. Boek nu een lang weekend tijdens Pasen, Pinksteren of Hemelvaart en ontvang 10% korting op de totale scheepshuur!

Zeilen met NAUPAR

NAUPAR heeft ruim veertig jaar ervaring met het organiseren van unieke weekenden aan boord van authentieke zeilschepen. Gaat u voor een groot of klein schip? Luxe of juist basic? Er zijn talloze opties, NAUPAR beschikt immers over de grootste vloot bij HISWA aangesloten schepen en vindt voor ieder gezelschap een passend schip. Actief meezeilen of heerlijk ontspannen aan dek; het kan allemaal. Zeilervaring is niet vereist!

De 10% korting op een lang weekend zeilen tijdens Pasen, Pinksteren of Hemelvaart is tot 1 februari 2018 geldig. Bekijk de voorwaarden. Op onze website vindt u meer informatie over de schepen en mogelijkheden, of neem contact op met een van onze medewerkers.