Roamingtarief flink gedaald

Blog-Mobiel_300x200

Lelystad, 24 mei 2016 – Goed nieuws voor alle buitenlandse gasten die aan boord van onze authentieke zeilschepen stappen: per 1 april zijn de roamingtarieven binnen de EU flink omlaag gegaan! Zo betaalt u per Mb nog maar 0,061 cent buiten uw bundel. Vanaf nu kunt u dus ook aan boord van onze schepen met een gerust hart blijven internetten.

Wat is roaming?

Wanneer u in het buitenland internet op uw smartphone gebruikt, bent u aan het "roamen". De roamingkosten zijn de kosten die u betaalt voor de buitenlandse aanbieder. Deze aanbieder stuurt de kosten van de dienst door naar uw eigen aanbieder en dat ziet u vervolgens op uw eerstvolgende factuur.

Oude en nieuwe tarieven

Bellen vanuit een zone 1-land naar Nederland? Daar betaalde men voorheen € 0,23 per minuut voor en nu nog maar € 0,061 per minuut! Van Nederland naar een zone 1-land bellen kost nog steeds 0,80 cent. Een sms"je vanuit zone 1 naar Nederland is verlaagd van € 0,07 naar € 0,024. Andersom – dus van Nederland naar een zone 1-land – kost een sms"je € 0,30. En dan de grootste verandering: internetten binnen zone 1-landen: dit kostte voor 1 april nog € 0,24, terwijl u er nu slechts € 0,061 voor hoeft te betalen!

Houd het thuisfront op de hoogte

Lage tarieven voor bellen, sms"en én mobiel internet in het buitenland? Handig! Zo kunt u tijdens een vaartocht aan boord van onze zeilschepen gewoon blijven internetten, zelfs zonder wifi. Het is nu dus voordeliger geworden om het thuisfront op de hoogte houden van uw unieke tocht over de Nederlandse binnenwateren. Stuur bijvoorbeeld een filmpje van hoe u de schipper actief meehelpt, of bewijs aan uw partner dat een bedrijfsuitje écht wel meer dan alleen maar "lol maken" is!