Secretaressedag: gratis vaartocht aan boord van de Stedemaeght!

Blog-PersoneelsuitjevideoSecretaressedag_350x170

Lelystad, 21 april 2016 – Het is weer zover: secretaressedag! Hoe verrast u uw secretaresse dit jaar? NAUPAR geeft iets leuks weg waar álle secretaresses in Nederland van kunnen profiteren: een gratis vaartocht naar Urk, Volendam of Hoorn aan boord van de luxe Stedemaeght, voor twee personen!

Secretaressedag

Secretaressedag wordt al jarenlang gevierd en valt – in de Benelux – steevast op de derde donderdag van april. Dit is dé dag om uw secretaresse in het zonnetje te zetten. En dat is belangrijk, want zonder een goede secretaresse houdt u uw bedrijf niet draaiende. Oorspronkelijk komt de secretaressedag uit Amerika en "pas" in 1989 is deze dag in Nederland geïntroduceerd.

Gratis vaartocht

Ook NAUPAR vindt het belangrijk om de waardering voor secretaresses te uiten. Vandaar dat wij het voor álle secretaresses in Nederland mogelijk maken om te profiteren van onze leuke weggeefactie: een gratis vaartocht aan boord van de prachtige Stedemaeght. Stap aan boord en zet koers naar UrkVolendam of Hoorn.Extra leuk: de secretaresse mag één iemand gratis meenemen! Wordt dat een partner, kind of wellicht wel de baas?

Werkwijze

- U kiest een vaartocht
- U klikt op de oranje knop "Boeken"
- U vult in het opmerkingen-vak de actiecode SECRETARESSEDAG in
- De Stedemaeght neemt contact met u op