Secretaresses ook bij NAUPAR in het zonnetje

Blog-secretaressedag_290x360

Lelystad, 16 april 2015 – Vandaag is het zo ver: het is secretaressedag! Een dag waarop men even stil staat bij de toegevoegde waarde van secretaresses binnen een organisatie. De perfecte gelegenheid om als baas of directeur uw secretaresse eens in het zonnetje te zetten. Ook NAUPAR doet hier graag aan mee.

Oorsprong

Secretaressedag komt oorspronkelijk uit Amerika en is al vanaf 1989 in Nederland bekend, toen nog onder de Amerikaanse naam "Secretaries Day". De bedoeling van deze dag is dat secretaresses in de spotlights worden gezet en dat er wordt stilgestaan bij de – voor de organisatie – waardering van secretaresses. Het tweede doel van Secretaressedag, is het verbeteren van het imago van het secretaresse-vak.

Andere landen

Secretaressedag is niet alleen in Amerika en Nederland bekend. Ook in België, Frankrijk, de Scandinavische eilanden en het West-Afrikaanse Burkina Faso worden de onmisbare secretaresses jaarlijks in het zonnetje gezet. In de Benelux, Frankrijk en in Burkina Faso wordt de dag ieder jaar gehouden op de derde donderdag van april, wat dit jaar 16 april is. Amerika doet het net even anders; zij vieren het inmiddels omgedoopte "Administrative Professionals Day" op de woensdag in de laatste volle week van april.

Gratis vaartocht

Ook NAUPAR vindt het belangrijk dat de hardwerkende secretaresses worden bedankt én beloond. Daarom bieden wij alle secretaresses van Nederland een welverdiend cadeautje: een gratis veerdienstticket Enkhuizen – Urk. Aan boord van een prachtig, authentiek zeilschip vaart u van Enkhuizen naar Urk en weer terug.

Als u hier uw gegevens achterlaat, dan geniet u binnenkort van een mooie vaartocht aan boord van een luxe schip. U heeft het verdiend!