Sinterklaascadeau of kerstpakket? Bestel de NAUPAR-bon!

Blog-Cadeaubon_365x190

Lelystad, 26 oktober 2016 – Nu de Sint bijna in het land is, denken steeds meer mensen alweer na over een leuk sinterklaascadeau. Bovendien brainstormen veel bedrijven over een bijzondere invulling van het jaarlijkse kerstpakket. NAUPAR helpt! Bestel de NAUPAR-bon en u bent zeker van een origineel cadeau. De gelukkige ontvanger kan deze digitale cadeaubon verzilveren bij het boeken van een van onze schepen, arrangementen of andere services.

Ideaal Sinterklaas- of kerstcadeau

Geef geen bloemen, parfum, sieraden of boeken, maar een unieke vaartocht richting het IJsselmeer of de Waddenzee. Dát is pas een bijzonder Sinterklaas- of kerstcadeau! Met de NAUPAR-bon krijgt de ontvanger een door u bepaalde korting die kan worden verzilverd wanneer er een schip, arrangement of andere service van NAUPAR wordt geboekt. Dit is dé cadeaubon voor iedereen die van avontuur, zeilen en water houdt.

De cadeaubon van NAUPAR bestellen

De NAUPAR-bon haalt u heel eenvoudig én snel in huis. U gaat naar onze website, bepaalt zelf de waarde (tussen de € 50 en € 150), voegt een persoonlijk bericht toe en voilà: u ontvangt de bon als PDF in uw mailbox. Hier staat de kortingscode op die door de ontvanger kan worden ingevuld tijdens de boeking.

Nog op zoek naar een origineel Sinterklaascadeau of leuke aanvulling voor het jaarlijkse kerstpakket? Bestel de cadeaubon van NAUPAR!