Sinterklaasintocht op 14 november 2009 in de Bataviahaven

Lelystad, november 2009 – Op 14 november 2009aanstaande is het eindelijk zover; de Sint komt weer aan in Lelystad! Aan boord van de Stedemaeght van NAUPAR komt de goedheiligman na een lange reis aan in de Bataviahaven. En iedereen is uitgenodigd om de Sint dit jaar op een bijzondere manier in te halen!

Op zoek naar de Sint!

Dit jaar hoef je niet op de kade te wachten. Iedereen kan aan boord komen van het schip de Abel Tasman en de Sint tegemoet varen. Aan boord zullen sinterklaasliedjes gezongen worden en zijn lekkere hapjes en drankjes te koop. Natuurlijk kijken we vol verwachting uit naar het schip van Sinterklaas en zijn pieten; wie ziet hem het eerst?

Alle hulppieten zijn welkom!

Het is natuurlijk nog leuker om verkleed als Zwarte Piet, Sinterklaas in te halen. En alle kinderen die verkleed als (hulp)Piet komen, mogen gratis meevaren!

Ook meevaren?

Wil je meevaren met de Abel Tasman en tegelijkertijd met Sinterklaas weer in de haven aankomen? Zaterdag 14 november 2009kan iedereen om 9.30 uur boord komen. Vooraf reserveren is niet nodig, maar wees wel op tijd, want vol = vol. Om 10.00 uur varen we uit en rond 11.30 uur zijn we samen met de Sint en zijn pieten weer terug in de Bataviahaven. Kinderen 4-14 varen mee voor €2,50 en volwassen voor €5,-. Voor de jongste kinderen is meevaren tijdens de Sinterklaasintocht gratis!