Verwelkom Sinterklaas in Lelystad aan boord bij NAUPAR

Lelystad, november 2009 – Zaterdag 14 november 2009is het weer zover. Sinterklaas komt aan in Lelystad! NAUPAR brengt Sinterklaas en zijn Pieten aan boord van het imposante schip de Stedemaeght naar de Bataviahaven in Lelystad. En om er één groot feest van te maken, kan iedereen Sinterklaas verwelkomen vanaf het water!

Verwelkom Sinterklaas vanaf het water

Tijdens de intocht van Sinterklaas kan iedereen aan boord komen van de Abel Tasman van NAUPAR voor een supergezellig Sinterklaasfeest! Aan boord gaan we gezellig sinterklaasliedjes zingen, pepernoten eten en gaan we natuurlijk op zoek naar het schip van Sinterklaas! En je hoeft niet op de kade te wachten tot het eindelijk zo ver is, want je vaart de Sint gewoon tegemoet!

Sinterklaas aan boord van De Stedemaeght

De grootste kindervriend verdient natuurlijk een prachtig schip. De Stedemaeght is het mooiste schip van Nederland. Aan boord van dit schip zullen de Sint en zijn pieten zich zeker niet vervelen!

Gratis mee varen?

Als uw kinderen verkleed en geschminkt als zwarte piet aan boord komen varen zij gratis mee!

Meer informatie

Datum: 14 november 2009.
Locatie: Bataviahaven Lelystad.
Tijd:U kunt vanaf 9.30 uur aan boord komen van de Abel Tasman, het schip vertrekt om 10.00 uur. Om 11.30 uur zijn we weer terug in de haven.

PrijsVolwassenen: €5,-
Prijs kinderen 4-14 jaar: €2,50
Prijs kinderen 0-4 jaar: gratis

Vooraf reserveren is niet mogelijk, u dient contant aan boord te betalen. Wees op tijd, want vol = vol!