Nieuw bij NAUPAR: leuke themapakketten voor jong en oud!

Lelystad, 10 mei 2017 – Gezellig samen bezig zijn, er is niets leukers. Ook aan boord van een schip kunt u van alles ondernemen. Naast het reilen en zeilen aan boord, zoals het hijsen van de zeilen en het uitstippelen van een mooie route, kunt u nu ook themapakketten bestellen. Wijnen proeven, knutselen, spelletjes spelen en ga zo maar door… Dit wordt een vaartocht om nooit te vergeten!

Voor de kids: knippen, kleuren en plakken

De nieuwe themapakketten van NAUPAR zijn een leuke toevoeging op de toch al spannende zeiltocht. Wanneer de kinderen aan het roer hebben gestaan, het schip hebben verkend en ook al een paar keer verstoppertje hebben gespeeld, kunnen ze aan een tafel op hun gemak gaan knippen, kleuren en plakken. Maar er is meer! Bijvoorbeeld het prinsessenpakket. Terwijl de meisjes hun prinsessenstaf tevoorschijn toveren, kleden de jongens zich om tot stoere piraten. Wel zo toepasselijk op een schip! Op onze website vindt u een overzicht van alle themapakketten.

Proeverij-pakketten: wijn, speciale bieren, whisky"s of cocktails

Ook voor volwassenen zijn er leuke pakketten samengesteld. Terwijl de kinderen druk aan het spelen zijn, proeft u de lekkerste rode en witte wijnen, bieren, cocktails, whisky"s en speciale bieren.

Activiteiten

Zijn de kinderen klaar met plakken en u met proeven? Bestel dan ook nog een leuk activiteitenpakket! Tuur bijvoorbeeld naar de sterren of leer hoe u de beste knopen maakt. En voor vrijgezellenfeestje op het water hebben we voor zowel de vrouwen als voor de mannen vrolijke vrijgezellenpakketten ontwikkeld.

Benieuwd naar alle themapakketten? Bekijk ze op onze website! Of neem contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.