Virtuele tour: wandel via je computer door de Bontekoe!

Lelystad, 9 december 2016 – Sinds kort is de Bontekoe via een virtuele tour te bekijken. Wilt u, voordat u het schip boekt, even snel een blik naar binnen werpen? Open dan uw laptop en wandel door het schip! Een ideale manier om het zeilschip vanuit de luie stoel alvast te verkennen.

Waarom een virtuele tour?

Met een virtuele tour zoals die van de Bontekoe, geeft NAUPAR geïnteresseerden de kans om het schip eerst op eigen tempo tot in de details te bekijken. Daarna kan altijd nog een afspraak worden gemaakt om het schip in een haven te betreden en in "levenden lijve" te bewonderen. Met deze virtuele tour geeft NAUPAR een goede en complete indruk van het schip, iets wat met foto"s vaak toch iets moeilijker is.

De voordelen van een virtuele tour

Zoals gezegd geeft een virtuele tour u de mogelijkheid om het schip digitaal te bekijken, vóórdat u überhaupt een afspraak voor een bezichtiging maakt. Maar er zijn nog meer voordelen!

- Lange rondleidingen zijn verleden tijd, alles kan immers online al worden bekeken
- Werkelijk álles is te zien, niet alleen de mooiste kamers, wc"s of andere highlights
- U bepaalt zelf waar u langer of korter naar kijkt

Over de Bontekoe

De Bontekoe is een ruime, stabiele klipper van bijna 7 meter breed. Hierdoor kan het schip vrijwel alle weersomstandigheden aan! De schippers en de bemanning van de Bontekoe zorgen ervoor dat u de mooiste plekjes van Nederland ziet; dit keer niet vanuit de auto op de snelweg, maar vanaf een schip op het water! Dit belooft een onvergetelijke vaartocht te worden…

Bekijk de virtuele tour van de Bontekoe en proef alvast de sfeer.