Het Voordeelarrangement van NAUPAR: alleen maar voordelen

Voor een vriendelijk bedrag fijn een stukje varen aan boord van een prachtig zeilschip? Kies voor het Voordeelarrangement van NAUPAR en profiteer! Extra leuk: bij het boeken, blijft het schip waarop u gaat varen nog even geheim.

Het Voordeelarrangement

Voordelig varen; wie houdt daar niet van? Daarom is ons Voordeelarrangement al te boeken vanaf slechts € 85,- per persoon! Naast deze vaste lage prijs zitten er nog meer voordelen aan het Voordeelarrangement; zo is cateringafname bijvoorbeeld niet verplicht en kunt u ook na de boeking eenvoudig nog het aantal personen wijzigen. Dus kunnen opa en oma toch wél mee? Geen probleem!

De route

Waar u naar toe vaart, is geheel aan u. De ervaren schipper helpt u graag met het uitstippelen van een mooie route. Enkhuizen, Harlingen, Kampen of Lelystad… Rondom de Nederlandse binnenwateren vindt u talloze sfeervolle havens. Stuk voor stuk leuk om aan te meren! Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens uw vaartocht alleen maar aan boord van het schip te blijven en te genieten van het schitterende uitzicht én van uw eigen gezelschap.