Even voorstellen: Petra Vermeer, salesmedewerker bij NAUPAR

Petra Vermeer is al jaren als salesmedewerker werkzaam bij NAUPAR. Een afwisselende functie waarin zij een prachtig product mag verkopen. "Je bent altijd in contact met blije mensen die bezig zijn met het plannen van een mooi uitje, dát maakt deze baan zo leuk!”

Werken bij NAUPAR

Volgens collega"s is Petra een gedreven, betrokken en zeer ervaren medewerker. Iemand waarop je kunt bouwen én iemand die je kunt vertrouwen. Of het nu gaat om een weekendtocht met vrienden of om een week varen met het bedrijf; Petra weet de reis perfect voor te bereiden en goed over te brengen. "Mijn doel is om de vaartocht tot in de puntjes te organiseren en vervolgens zo goed mogelijk aan de klanten voor te leggen, zodat zij niets liever willen dan deze reis maken.”

Over Petra

Hoe toepasselijk: voor een reisje mag je Petra 's nachts wel wakker maken. En als het even kan: een reisje naar de zon! Haar favoriete quote is 'Pluk de dag', want je moet immers nooit te ver vooruit kijken. Van leuke mensen om haar heen, goed eten en een heerlijk zonnetje, krijgt Petra energie. Wanneer ze met vrienden of familie op stap is vergeet Petra compleet de tijd.

Het dilemma: Je moet 1 zintuig opgeven (ruiken, zien, horen, proeven, voelen) óf je kan de letter "e" niet meer schrijven en uitspreken. "Dat "laatst"!”, lacht Petra direct.