Doe mee met het WaddenWerkWeekend op Terschelling!

Blog-Waddenzee_300x225

Dit evenement is afgelopen. Het WaddenWerkWeekend op Terschelling begint weer. Het eiland staat dan in het teken van natuur, muziek en gezelligheid. Dit jaar zijn er nog meer activiteiten gepland dan voorgaande jaren. Zo zijn er duin-, wad-, vogel- en kwelderexcursies. Liever creatief bezig zijn? Maak met gevonden "rotzooi" een origineel kunstwerk. Mogelijkheden zat tijdens het WaddenWerkWeekend!

Het WaddenWerkWeekend: krijg Terschelling schoon

Het WaddenWerkWeekend is een volledig verzorgd kampeer-evenement. Drie dagen lang zijn er voor jong en oud verschillende activiteiten en excursies om aan deel te nemen. Hoewel het schoon krijgen van Terschelling (en dan met name de stranden en de branding) centraal staat, draait het tijdens het WaddenWerkWeekend ook om de natuurbeleving, zoals tijdens zo"n mooie excursie. De prijs voor volwassenen is €75 en voor kinderen tot en met 12 jaar €55.

Activiteiten

Dit jaar zijn er extra veel activiteiten bedacht. Er is een "Battle of the Beaches", waarbij deelnemers moeten proberen het mooiste zandkasteel te bouwen, dat ook nog eens zo lang mogelijk moet blijven staan. Of doe mee met de Vogelexcursie en trek van wad naar duin om de enorme diversiteit aan vogels te bekijken. Om het makkelijk te maken, kiest u bij uw aanmelding direct voor een van de zes verschillende programma"s.

De Waddenvereniging

Het WaddenWerkWeekend op Terschelling wordt al jarenlang georganiseerd door de particuliere, onafhankelijke Waddenvereniging. Dit is de landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van de Waddenzee. De Waddenvereniging speelt in op alle ontwikkelingen die plaatsvinden in en rondom de Waddenzee. Leuk weetje: de Waddenvereniging is in 1965 opgericht door een 16-jarige jongen, Kees Wevers.

Wilt u zich aanmelden voor het WaddenWerkWeekend eind september? Dat kan via de website van de Waddenvereniging.