Twitter-actie: wekelijks kans op een gratis vaartocht over het IJ, inclusief barbecue!

Blog-Abel_Tasman300x250

Lelystad, 8 juni 2015 – Vandaag start NAUPAR haar twitter-actie die u zeker niet wilt missen: retweet en maak kans op een gratis ontspannen vaartocht over het Amsterdamse IJ, inclusief barbecue!

De actie

Vanaf vandaag wordt er iedere maandag via het twitteraccount van NAUPAR een tweet geplaatst. Wanneer u deze retweet, maakt u kans op een gratis vaartocht aan boord van de Abel Tasman. Dit is niet zomaar een vaartocht; u vaart een middag of avond over het Amsterdamse IJ, terwijl u geniet van een uitgebreide barbecue aan boord van de prachtige Abel Tasman. Een ideaal uitje voor diverse gelegenheden.

De vaartocht

Barbecueën op het Amsterdamse IJ tijdens een vaartocht die u niet snel meer vergeet. Ook voor de kinderen is het een fijn arrangement, omdat zij samen met de ervaren kinderbegeleid(st)er die speciaal voor hen aan boord is, allerlei leuke, gezellige en verantwoorde activiteiten gaan doen. Al varend over het welbekende IJ heeft u een sensationeel uitzicht over de verschillende historische panden en ultramoderne gebouwen; een bijzondere combinatie. Terwijl u samen met uw gezelschap geniet van deze omgeving, wordt de barbecue voor u aangestoken. Smullen maar!

De Abel Tasman

U stapt in Amsterdam aan boord van de Abel Tasman, deze mooie verschijning is een perfecte locatie voor vrijwel iedere gelegenheid. Zoek een comfortabel plekje aan dek en geniet van de Amsterdamse skyline. De hoge, gesloten reling maakt de Abel Tasman ook bijzonder veilig voor de kleintjes.