Wordt volledig verrast met het verassingsarrangement

stedemaeght-700X300

Dé trend van nu: blind break-vakanties. Dat is bijvoorbeeld een vakantie boeken en pas op het vliegveld horen waar de reis naartoe gaat. NAUPAR heeft onlangs een verrassingsarrangement aan haar assortiment toegevoegd. Hierbij boekt iemand een reis en pas op de dag van vertrek wordt verteld waarheen en aan boord van welk schip er wordt gevaren.

Blind break-vakanties

Een blind break-vakantie, ofwel "blind op vakantie gaan". Tegenwoordig kiezen veel Nederlanders voor deze manier van een vakantie boeken. Waarom? Voorpret haalt men uit het voornemen om te gaan reizen. We kiezen voor avontuur. Het moge duidelijk zijn: iets boeken en betalen en niet de bestemming te weten, is absoluut avontuurlijk. Onverwachte wendingen, het vermijden van keuzestress en pure vakantieherinneringen zonder dat deze van te voren al waren beïnvloed door te veel Googlen; dát is het doel van een blind break-vakantie.

Verrassingsarrangement van NAUPAR

In het arrangementenaanbod van NAUPAR is dus sinds kort ook een blind break-reis te vinden. "Bij ons verrassingsarrangement hoort u pas aan boord van het schip waar u naar toe vaart” legt Pouwel Slurink, directeur van NAUPAR uit. "Ook het schip zelf blijft tot op de dag van vertrek een verrassing.” Dereis is voor een vast, voordelig tarief per persoon te boeken, men kan gemakkelijk het aantal personen wijzigen en cateringafname is niet verplicht.