Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Vaargebieden

U staat versteld van de grote diversiteit aan natuurgebieden die Nederland rijk is. Ontdek de schoonheid van het eigen land tijdens een dag, weekend of een (mid)week op het water: u zult zich verwonderen over wat Nederland te bieden heeft.

IJsselmeer en Markerwaard

Zijn de zeilen gezet, de trossen binnengehaald en zit iedereen er gemakkelijk bij? Dan wordt er koers gezet richting de ongerepte natuur van het IJsselmeer. De zoete zee, het IJsselmeer, vormt het natte hart van Holland. Het unieke natuurgebied is uitermate geschikt om te zeilen en de prachtige dorpjes rond het IJsselmeer bieden een ideale mix van gezelligheid en een bruisend uitgaansleven. De verschillende afvaarthavens aan het IJsselmeer bieden u keuze genoeg om zo snel mogelijk aan boord te kunnen stappen!

Kop van Overijssel

De Kop van Overijssel is het mooiste gebied om te zeilen als u van rust en stilte houdt. Uitgestrekte meren, kanalen en veenstromen. U vaart door het grootste laagveenmoeras van West-Europa. Het is het land van kraggen (drijvende eilandjes van riet) en het trilveen (laagveen dat op water rust). Een schitterend gebied met meertjes en geulen of neem bijvoorbeeld het uitgestrekte, heuvelachtige bosgebied van Steenwijk.

Waddenzee

Of kiest u liever voor het Waddengebied met zijn zeehonden en buitelaars en de mooie markante vuurtorens? U geniet van de ongerepte natuur en de authentieke sfeer van Nederland Waterland. Een fikse wind in de zeilen, het zilt op de huid en zicht op duinen en drooggevallen zandplaten.

Friese meren

De Fluessen, het Slotermeer, Snekermeer en strakke vaarten. Het Friese Merengebied is erg afwisselend. U zeilt door stadjes waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. Drie van de elf Friese steden zijn in het Friese Merengebied gelegen. Friezen hechten grote waarde aan tradities en historische erfgoederen en deze zijn dan ook zeer goed bewaard gebleven. Met braderieën, muziekfestivals, zeilwedstrijden en andere evenementen is er het hele jaar veel leuks in dit gebied te doen.

Zeeland

Natuurliefhebbers die ook kunnen genieten van zon gaan zeilen in Zeeland. Deze Nederlandse provincie heeft de meeste zonuren. Tel daarbij op de prachtige natuur en het schone zoute water. Op rustige momenten ziet u misschien wel zeehonden en bruinvissen. Langs de Zeeuwse en Zuid-Hollandse stromen vindt u mooie stadjes als Veere, Zierikzee, Middelburg, Willemstad en Hellevoetsluis.

Amsterdam

Bekijk Amsterdam eens van een andere kant en stap samen met uw gezelschap aan boord van een van onze zeilschepen, sloepen of salonboten. Amsterdam ervaren vanaf het water; dat is pas uniek! Varen door de historische Amsterdamse grachten of over het indrukwekkende IJ; dit wordt hoe dan ook een ervaring om nooit meer te vergeten.