Voor elke gelegenheid een passend schip

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Telefonisch / chat bereikbaar van maandag t/ m vrijdag 8:30 uur tot 17:30uur.

 
 

Intiem trouwen op het water

 • Foto

 • Beschrijving

 • Prijzen

 • Specificaties

 • Beoordelingen

 • Offerte aanvragen

Tijdens deze dag wordt uw bruiloft niet alleen klein en intiem, maar ook groots en spetterend. U houdt een intieme huwelijksceremonie midden op het water, met alleen uw naasten en beste vrienden om u heen.

Letterlijk in het huwelijksbootje
Aan het begin van de middag worden u en uw gasten aan boord welkom geheten door de schipper en zijn maat. De ambtenaar komt aan boord en terwijl iedereen geniet van koffie of thee met bonbons, vaart het schip uit.

De huwelijksceremonie
Midden op het water, vindt in een prachtige ambiance, de huwelijksceremonie plaats. Met uw naaste vrienden en familie om u heen geeft u elkaar het Ja-woord. Na de huwelijksvoltrekking staat de bediening klaar met een glas Cava, zodat er getoost kan worden op het nieuwe echtpaar.

Varen en foto's maken
De zeilen worden gezet en er wordt onder genot van een hapje en een drankje over het IJsselmeer gevaren. Dit geeft mooie plaatjes!

Dinnertime
Dan wordt in de lounge het buffet geserveerd. Na het diner is het tijd voor het bruidspaar om de bruidstaart aan te snijden.

Dansen op het water
Er wordt weer koers gezet richting het vaste land om de avondgasten aan boord te laten. Tijd voor feest! Met een lekker hapje en drankje en het gezellige entertainment vermaakt iedereen zich prima. Aan het einde van het feest meert het schip af en de bemanning neemt afscheid.

Tip: blijf aan boord overnachten voor een extra lang feest. Niemand hoeft de Bob te zijn vanavond en uw feest is pas afgelopen na een uitgebreid champagneontbijt met uw familie en beste vrienden!

Voor dit arrangement is geen maatwerk mogelijk; het schip en de catering staan vast en elk arrangement heeft zijn eigen prijs.

Prijs arrangement

25-46 daggasten: € 172,- p.p.
Meer dan 46 daggasten: € 162,- p.p.
Extra avondgasten: € 50,- p.p.

Leeftijd 0 tot en met 3 jaar gratis, leeftijd 4 tot en met 12 jaar voor 50%.

Prijs voor de daggasten is inclusief: koffie/thee/bonbons, glas Cava, bruidstaart, hapjes middag, koud/warm buffet, dessert en koffie of thee na, hapjes avond, voorschot drankjes gebaseerd op gemiddeld 8 drankjes p.p. en huur en services van het schip. Voor de extra avondgasten zijn scheepshuur, hapjes en gemiddeld 4 drankjes p.p. inbegrepen in het voorschot.

De prijzen zijn exclusief reserveringskosten à € 25,00 per schip, de kosten voor een volgbootje (als u stilliggend in de haven trouwt is dit niet van toepassing) en het entertainment.

De leges (gemeentelijke kosten) bij het bruiloftsarrangement worden door de gemeente in rekening gebracht. Indien de ambtenaar in een andere haven aan boord komt en/of van boord gaat, dient u rekening te houden met taxi kosten voor het vervoer van de ambtenaar.

Tijdsbestek
Dit arrangement heeft een duur van 14:00 uur tot 24:00 uur. Verlenging is in overleg mogelijk.

Dranken
In de arrangementsprijs zijn we uitgegaan van een vooraf te betalen voorschot dranken en worden de uiteindelijke kosten op basis van nacalculatie verrekend. Indien u voor minder heeft gedronken krijgt u van ons het verschil terug. Is de rekening echter hoger dan het voorschot, dan ontvangt u een aanvullende factuur. U kunt er desgewenst voor kiezen om dranken uit te kopen. Prijzen op aanvraag.

Schepen en afvaarthaven
Dit arrangement wordt aangeboden op een exclusief, voor één gezelschap gereserveerd zeilschip. De schepen worden verhuurd inclusief bemanning. Al onze schepen zijn officiële trouwlocaties in de gemeente Lelystad. Het grondgebied van de gemeente Lelystad beslaat ook een groot gedeelte van het IJsselmeer en Markermeer, wat inhoudt dat u bijvoorbeeld tot voor de kust van Enkhuizen kunt trouwen. U kunt dan ook vanuit een groot aantal havens uitvaren, zolang de huwelijksvoltrekking maar in Lelystadse wateren plaatsvindt.

Daarnaast kunt u op een aantal schepen ook stilliggend in een andere haven trouwen. Dit geldt voor: Java eiland Amsterdam (schepen op aanvraag), de Willem Barentsz in Enkhuizen en Almere, de Toekomst in Hoorn, de Frisius van Adel in Stavoren en de Carpe Diem in de gemeente Waterland (Monnickendam). In Monnickendam kunt u ook op open water trouwen.

Het schip waar u op gaat varen, wordt in overleg met u uitgekozen. De prijzen zijn op basis van de vaste thuishaven(s) van het schip.

Volgbootje huwelijk
Volgens de wet is een huwelijksplechtigheid een openbare aangelegenheid. Aangezien een huwelijk bereikbaar moet zijn, zijn wij door de wet verplicht de kosten voor een volgbootje, niet voor verlate gasten, in rekening te brengen. Dit wordt u niet geoffreerd indien u voor een huwelijksvoltrekking stilliggend in de haven heeft gekozen.

Entertainment
Er zijn diverse mogelijkheden om het geheel in gepaste stijl aan te kleden. U kunt divers entertainment aan boord laten komen, bijvoorbeeld een dj of een akoestisch duo. Prijzen zijn op aanvraag. U kunt er ook voor kiezen zelf uw entertainment aan boord te regelen.

Extra informatie

Arrangementen

Vaargebied IJsselmeer, Markermeer, Kop van Overijssel
Duur 6 tot 10 uur
Opstapplek Enkhuizen
Harlingen
Hoorn
Kampen
Lelystad
Lemmer
Makkum
Marken
Medemblik
Monnickendam
Muiden
Stavoren
Urk
Volendam
Schip/schepen Traditioneel zeilschip
 1. Onvergetelijk Geplaatst op 19-05-17

  Mijn man en ik hebben genoten van deze intieme bruiloft op het water. En onze gasten eveneens! Het was een onvergetelijke dag, ook de zon deed goed haar werk.

  Josje

 2. De mooiste dag van ons leven Geplaatst op 14-12-16

  Dit was precies wat wij zochten! Met een klein gezelschap de plechtigheid en vervolgens met al onze familieleden, vrienden, kennissen, buren en hechte collega's tot diep in de nacht dansen op het water. Ongetwijfeld de mooiste dag van ons leven.

  Juliette


Schrijf uw eigen beoordeling

U beoordeelt nu: Intiem trouwen op het water

Hoe waardeert u dit? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Algemene tevredenheid

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Uw voorkeuren

 • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

Uw gegevens

 • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

* Verplichte velden

Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan. Op werkdagen nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Uw voorkeuren

 • In welke periode of op welke datum wilt u het schip huren? Graag zo specifiek mogelijk aangeven welke week, maand en jaar. Mocht de datum al bekend zijn, deze a.u.b. opgeven.

Uw gegevens

 • Graag willen we onze dienstverlening zo goed mogelijk afstemmen op uw wensen. Daarom willen we telefonisch contact met u opnemen.

* Verplichte velden