Sail avondtour (Dock) 2015

Gezien het feit dat SAIL 2015 reeds afgelopen is, is deze rondvaart niet meer te boeken. Heeft u interesse voor SAIL Amsterdam 2020? Vul dan het blijf op de hoogte formulier in.

De SAIL Avondtour gaat van start in de speciaal voor SAIL 2015 gebouwde haven van SAIL Village; het geheel is ontworpen in de stijl van een trendy Seaport. Het mooie paviljoen met terras aan het water is versierd met honderden lichtjes die weerspiegeld worden in het water. In deze sprookjesachtige entourage geniet u samen met uw gasten van live entertainment terwijl u de diverse activiteiten in de haven gadeslaat. Uw gezelschap wordt deze avond verwend met overheerlijke gerechten uit de keukens van grote internationale havensteden als New Orleans, Amsterdam en Shanghai.

Na dit culinaire hoogtepunt scheept u in voor een vaartocht van 2,5 uur naar het hart van SAIL 2015 in de Oranje haven (IJhaven). Hier liggen de unieke internationale Tall Ships die u kunt bewonderen onder het genot van een drankje en een kleine versnapering. Het is een unieke ervaring om SAIL 2015 ’s avonds te beleven vanwege de sfeer op het water en de verlichte skyline van Amsterdam. Hiermee maakt u een verpletterende indruk op uw gasten. De avond is helemaal af wanneer u vanaf het schip geniet van de spectaculaire vuurwerkshow waarmee SAIL de dag afsluit.

Het zeilschip, uw locatie

Met uw gezelschap gaat u aan boord van een exclusief voor u gereserveerd zeilschip. Een tocht met één van onze schepen biedt u niet alleen een geweldig uitzicht op de imposante windjammers en Tall Ships, maar u zit ook eerste rang bij het gehele spektakel. Aan boord van uw zeilschip is het ouderwets genieten in een ambiance van ongedwongen luxe. U zult een warme en gastvrije ambiance ervaren, waar u uw gasten zowel in formele als informele sfeer kunt ontvangen.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
12

Gezien het feit dat SAIL 2015 reeds afgelopen is, is deze rondvaart niet meer te boeken. Heeft u interesse voor SAIL Amsterdam 2020? Vul dan het blijf op de hoogte formulier in.

Tijdsbestek: 

19, 20, 21 en 22 augustus van 19:30 uur tot 24:00 uur

Prijs:

Traditionele zeilschepen*: € 219,00
Kleine schepen**: € 279,00

Prijzen p.p. inclusief:

  • Catering
  • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
  • Partymanager
  • Exclusief gebruik van het schip
  • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
  • Reserveringskosten

* De schepen die bewust authentiek zijn gehouden en wat minder luxe zijn uitgevoerd, vallen in de categorie Traditionele charterschepen.
** De kleine schepen zijn voor max. 24 personen.

Meer informatie 

Wilt u meer informatie ontvangen of een boeking maken voor Sail Amsterdam 2015, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 2525 310. Onderaan deze pagina vindt u de Aanvraag-knop, hiermee gaat u naar het aanvraagformulier; vergeet bij het aanvraagformulier niet te vermelden naar welk arrangement (Sail In, Vuurwerk Sail Amsterdam, Sail Thank You Parade) en/of naar welk schip uw voorkeur uitgaat.