Terug naar resultaten

Sail in arrangement (Dock/ Classic) 2015

Gezien het feit dat SAIL 2015 reeds afgelopen is, is deze rondvaart niet meer te boeken. Heeft u interesse voor SAIL Amsterdam 2020? Vul dan het blijf op de hoogte formulier in.

SAIL Amsterdam 2015 begint traditiegetrouw met de Sail in. Tijdens de Sail in gaat u 's ochtends aan boord om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen en samen met hen de haven van Amsterdam binnen te varen. De Sail In is een spectaculaire gebeurtenis; langs de route staan vele duizenden mensen om het geheel van afstand gade te slaan, wat ú van dichtbij kan mee maken.

Het zeilschip, uw locatie

U kunt uw relaties uitnodigen aan boord van enkele van de meest indrukwekkende zeilschepen onder Nederlandse vlag. Zo worden uw organisatie en uw relaties niet alleen toeschouwer, maar ook onderdeel van het gehele evenement. Een tocht met een van onze schepen biedt u niet alleen een geweldig zicht op de imposante windjammers en Tall Ships. Aan boord van uw zeilschip is het ouderwets genieten in een ambiance van ongedwongen luxe. U zult een warme, gastvrije sfeer ervaren, waar u uw gasten in zowel formele als informele sfeer kunt ontvangen.

Datum: 19 Augustus 2020
Tijd: 08.30 - 15.00 uur

Programma

 • 07:30 uur: U verzamelt bij de terminal
 • 08.30 uur: U wordt aan boord welkom geheten door de kapitein en zijn bemanning. Uw schip vaart direct uit om de arriverende Tall Ships tegemoet te zeilen.
 • 11.30 uur: Tijdens het varen kunt u genieten van een uitgebreide lunch.
 • 13:30 uur: Na de ontmoeting met de Tall Ships vaart uw schip samen met hen terug naar Amsterdam. Dit zal een spectaculaire happening zijn. Langs de route zullen vele duizenden mensen staan om het geheel van afstand gade te slaan wat ú van dichtbij meemaakt.
 • 14.00 uur: Tijd voor een lekker tussendoortje.
 • 15.00 uur: Uw kapitein meert het schip weer veilig af op de plek van vertrek. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
12

Gezien het feit dat SAIL 2015 reeds afgelopen is, is deze rondvaart niet meer te boeken. Heeft u interesse voor SAIL Amsterdam 2020? Vul dan het blijf op de hoogte formulier in.

Tijdsbestek: 

19 augustus, 08:30 -15:00 uur

Prijs:

Traditionele zeilschepen*: € 249,00
Luxe traditionele zeilschepen**: € 289,00
Kleine schepen***: € 339,00
Tallship: € 339,00

Prijzen p.p. inclusief:

 • Catering
 • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
 • Partymanager
 • Exclusief gebruik van het schip
 • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
 • Reserveringskosten

* De schepen die bewust authentiek zijn gehouden en wat minder luxe zijn uitgevoerd, vallen in de categorie Traditionele charterschepen.
** De schepen met een zeer luxe interieur behoren tot de categorie Luxe traditionele charterschepen.
*** De kleine schepen zijn voor max. 24 personen.

Meer informatie 

Wilt u meer informatie ontvangen of een boeking maken voor Sail Amsterdam 2015, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 2525 310. Onderaan deze pagina vindt u de Aanvraag-knop, hiermee gaat u naar het aanvraagformulier; vergeet bij het aanvraagformulier niet te vermelden naar welk arrangement (Sail In, Vuurwerk Sail Amsterdam, Sail Thank You Parade) en/of naar welk schip uw voorkeur uitgaat.