Terug naar resultaten

SAIL Middagarrangement (Classic 2015)

Beleef SAIL 2020 tijdens een exclusieve Middagtour op een schip van NAUPAR

Tijdens de SAIL Middagtour heeft u tijdens een uitgebreide lunch, niet alleen een geweldig uitzicht op de imposante windjammers en Tall Ships, maar u zit ook eerste rang bij het gehele spektakel. Aan boord van uw zeilschip is het ouderwets genieten in een ambiance van ongedwongen luxe. Daarnaast valt er op de kade bij de schepen ook van alles te beleven, onder het genot van een drankje en een borrelhapje. Deze geweldige ervaring tijdens’s werelds grootste nautische event zal uw gasten nog lang bijblijven!

SAIL 2020, Middagtour op een NAUPAR zeilschip, exclusief

NAUPAR vaart met maar liefst 20 schepen mee tijdens dit grootste watersport evenment dat een keer in de vijf jaar plaats vindt in Amsterdam. Alle schepen van NAUPAR die meevaren zijn officiele schepen van SAIL 2020. Een tocht op één van onze schepen biedt u niet alleen een geweldig uitzicht op de imposante windjammers en Tall Ships, maar u zit ook eerste rang bij het gehele spektakel. Aan boord van uw zeilschip is het ouderwets genieten in een ambiance van ongedwongen luxe. Ervaar de warme en gastvrije omgeving, terwijl u uw gasten ontvangt in een formele maar ook informele sfeer.

Vraag vrijblijvend informatie aan over de vele mogelijkheden voor groepsarrangementen.

Datum: 13, 14 en 15 augustus 2020
Tijd: 11.00 - 17.00 uur

Programma

11.00 uur: Samen met uw gasten verzamelen en inchecken bij SAIL Village met koffie en thee
12.00 uur: De kapitein en zijn bemanning heten u persoonlijk welkom aan boord van het schip. Daarna vaart u richting de Tall Ships in de Oranjehaven (IJhaven). Ondertussen serveren wij koffie en thee.
13.00 uur: Tijdens het varen serveren wij een uitgebreide lunch en 's middags borrelhapjes
17.00 uur: Uw kapitein meert het schip weer veilig af bij SAIL Village, de plek van vertrek. De bemanning neemt afscheid van u en uw gasten.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
12

Heeft u interesse in SAIL Amsterdam 2020? Vraag informatie aan via de knop "vraag meer informatie aan" onderaan de tekst.

Datum

13, 14, 15 augustus 2020 van 11.00 uur - 17.00 uur

Prijzen

Traditionele zeilschepen vanaf*: € 225,00
Luxe traditionele zeilschepen: € 265,00

*De schepen die bewust authentiek zijn gehouden en wat minder luxe zijn uitgevoerd, vallen in de categorie Traditionele charterschepen.

Prijzen p.p. inclusief:

  • Pendelbus
  • Koffie en thee in de SAIL terminal
  • Scheepshuur
  • Ontvangst aan boord met koffie / thee en iets lekkers
  • warm en koud lunchbuffet
  • Borrelhapjes
  • Drankjes (binnenlands gedistilleerd)
  • Bijdrage aan SAIL Amsterdam
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie 

Wilt u meer informatie ontvangen of een boeking maken voor SAIL Amsterdam 2020, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 2525 000. Onderaan deze pagina vindt u de aanvraag-knop, hiermee gaat u naar het aanvraagformulier. Vergeet bij het aanvraagformulier niet te vermelden naar welk arrangement (SAIL-In,  SAIL Middagarrangement, SAIL Avondarrangement met vuurwerk, of SAIL-Out) en/of naar welk schip uw voorkeur uitgaat.