Sail middagtour (Dock) 2015

Gezien het feit dat SAIL 2015 reeds afgelopen is, is deze rondvaart niet meer te boeken. Heeft u interesse voor SAIL Amsterdam 2020? Vul dan het blijf op de hoogte formulier in.

De SAIL Middagtour gaat van start in de speciaal voor SAIL 2015 gebouwde haven van SAIL Village; deze is ontworpen in de stijl van een trendy Seaport. Vanaf het mooie paviljoen met terras aan het water kunt u de diverse sfeervolle activiteiten in de haven in alle rust bekijken.

Uw gasten en u worden deze middag verwend met overheerlijke gerechten uit de keukens van grote internationale havensteden als New Orleans, Amsterdam en Shanghai. Daarbij kunt u genieten van live entertainment en cultuur. Na de uitstekende maaltijd scheept u in voor een vaartocht van 2,5 uur naar het hart van SAIL 2015 in de Oranje haven (IJhaven). Hier liggen de unieke internationale Tall Ships die u kunt bewonderen onder het genot van een drankje en een kleine versnapering. Deze geweldige ervaring tijdens ’s werelds grootste nautische event zal uw gasten nog lang bijblijven!

Het zeilschip, uw locatie

Met uw gezelschap gaat u aan boord van een exclusief voor u gereserveerd zeilschip. Een tocht met één van onze schepen biedt u niet alleen een geweldig uitzicht op de imposante windjammers en Tall Ships, maar u zit ook eerste rang bij het gehele spektakel. Aan boord van uw zeilschip is het ouderwets genieten in een ambiance van ongedwongen luxe. U zult een warme en gastvrije ambiance ervaren, waar u uw gasten zowel in formele als informele sfeer kunt ontvangen.

Algemeen

Minimum aantal deelnemers
12

Gezien het feit dat SAIL 2015 reeds afgelopen is, is deze rondvaart niet meer te boeken. Heeft u interesse voor SAIL Amsterdam 2020? Vul dan het blijf op de hoogte formulier in.

Tijdsbestek:

20, 21, 22 augustus van 14:30 tot 19:00 uur

Prijs:

Traditionele zeilschepen*: € 199,00
Kleine schepen**: € 259,00

Prijzen p.p. inclusief:

  • Catering
  • Vrij drinken (binnenlands gedistilleerd)
  • Partymanager
  • Exclusief gebruik van het schip
  • Afdracht aan Stichting Sail Amsterdam
  • Reserveringskosten

* De schepen die bewust authentiek zijn gehouden en wat minder luxe zijn uitgevoerd, vallen in de categorie Traditionele charterschepen.
** De kleine schepen zijn voor max. 24 personen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen of een boeking maken voor Sail Amsterdam 2015, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 2525 310. Onderaan deze pagina vindt u de Aanvraag-knop, hiermee gaat u naar het aanvraagformulier; vergeet bij het aanvraagformulier niet te vermelden naar welk arrangement (Sail In, Vuurwerk Sail Amsterdam, Sail Thank You Parade) en/of naar welk schip uw voorkeur uitgaat.