Graafstroom

Graafstroom

Deze lemsteraak is een prachtig schip voor maximaal zeven personen. Bij slecht weer kunt u binnen zitten in de knusse salon. Maar het allermooiste is het natuurlijk als u aan dek geniet van de natuur om u heen. U kunt hier heel prettig zitten en er is ruimte genoeg voor alle gasten. Geen zin om stil te zitten? Actief meezeilen mag natuurlijk! 

Zeilen op plekken waar grote schepen niet komen

Een lemsteraak is een platbodem en de Graafstroom heeft een diepgang van slechts tachtig centimeter. Daardoor is het een perfect schip om mee droog te vallen op het Wad. Ook de Friese meren zijn uitstekend te bereiken, want dit scheepje laveert moeiteloos overal doorheen, ook op wateren die voor grotere schepen moeilijk te bereiken zijn.

Veel comfort op een kleine oppervlakte

In de salon zit u beschut tegen alle weersomstandigheden, terwijl u wel naar buiten kunt kijken. Zo hoeft u niets te missen van de omgeving! Bovendien is er verwarming aan boord, dus ook op koude dagen zit u er warmpjes bij. Heeft u trek in een tussendoortje of in een stevige maaltijd? Geen probleem: er is een keuken aan boord, met een drie-pits-gasstel en een koelkast. U kunt dus op ieder gewenst moment wat eten bereiden.

Overnachten op de Graafstroom

U slaapt heerlijk op de zachte deining van de golven. Er zijn vijf vaste slaapplaatsen en nog twee plaatsen in de salon. Uiteraard is er ook een toilet en een douche aanwezig. De warmwaterboiler zorgt ervoor dat uw dag goed begint met een verkwikkende warme douche!

Een jonkie onder de schepen

Voor een schip is de Graafstroom niet zo oud. Ze is in 1997 in de vaart genomen, nadat ze in Hindelopen gebouwd is en afgetimmerd in Harlingen. De afgelopen decennia is ze perfect onderhouden en zijn er regelmatig delen van het interieur en exterieur vernieuwd.

Basisgegevens

Aantal personen dagtochten
7
Aantal douches
1
Aantal toiletten
1

Klimaatbeheersing

Glastype dagverblijf
Enkel glas